Programmer » Multimedie » Billed-animatore

SketchBook download

Hvis du leder efter et nyt tegneprogram, så burde du prøve SketchBook som er et nyt, gratis tegneprogram til din computer. Du kan downloade programmet nedenfor.

SketchBook er blevet testet på vores Windows 7 computer, hvor der var nogle mindre problemer ved opstarten dog blev det meget bedre, da vi først var kommet i gang.

Programmet har en masse forskellige pensler, blyanter overstregningstuscher og meget andet, som de fleste andre tegneprogrammer også har. Dog har SketchBook et rigtig godt farvehjul, der gør det nemt og hurtigt at finde farver, dertil kan du også gemme og navngive farverne du finder.

Hvis man tager et kig på programmets design, så virker det meget simpelt, hvor dette faktisk er en stor force, da alle redskaberne og de forskellige værktøjer er gemt i nogle menuer på menu hjulet. Dette gør at der er mere plads at tegne på, samt et større fokus på selve lærredet og ikke redskaberne, da det er meget godt integreret.

Vi er meget tilfredse med SketchBook specielt fordi en elektronisk pen kan tilsluttes programmet, hvilket gør det nemmere at lave flotte illustrationer. Dertil, kan programmet også fås til diverse tablets. Dog kunne programmet godt bruge lidt flere værktøjer til at lave mere avancerede tegninger, hvor et geometrisk værktøj er uundværligt.

Download SketchBook 7.0.5.112 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
667

Version
7.0.5.112

Tilføjet
07-11-2014
Kompatible systemer
Windows 7, 8 & 10

Størrelse
40.6 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Autodesk, Inc.
Detaljeret information
Downloads
667
Version
7.0.5.112
Tilføjet
07-11-2014
Kompatible systemer
Windows 7, 8 & 10
Størrelse
40.6 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
04-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Autodesk, Inc.
3 0 3

Afinstallering af SketchBook

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SketchBook fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SketchBook, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SketchBook være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.