Programmer » Multimedie » Billed-animatore

Express Animate Free download

Download Express Animate Free gratis her

Animationsfilm er på det seneste blevet noget af det helt store. Om det er Disney eller Pixar, så springer deres nyeste film rekorder fra højre til venstre, og ender nærmest som klassikere på dagen, de bliver udgivet. Frozen er et fantastisk eksempel på dette. 

Selv i helt normale spillefilm begynder animation at spille en større rolle i form af CGI og kunstige effekter, der giver et helt særpræget touch. Er du interesseret i at lære de fundamentale aspekter af animation? Så er Express Animate Free måske lige noget for dig. 

Skab dine egne animationer

Hvis du vil lære at animere, så skal du lære at bruge og lave former. Programmet har selv en række sjove indbyggede former, du kan lege rundt med i begyndelsen. Du kan selv farvelægge dem, få dem til at bevæge sig osv. 

Men hvis du virkelig føler dig kreativ, så kan du også lave dine helt egne former. Og her kræver det lidt, man er en god tegner. Medmindre man synes der er noget charme over halvakavede former og figurer. 

Slip dine animationer løs i den virkelig verden

Overskriften her skal ikke forstås helt direkte og bogstaveligt. Dine animationer bliver ikke rent faktisk levende! Men i Express Animate Free kan du tilføje videoer og animated gifs til dine animationer. 

Hvis du har en optagelse af noget natur, eller en begivenhed, så kan du sætte din figur ind i billedet, og få den til at bevæge sig, som om den rent faktisk var der. En smuk fusion mellem det virkelige og det fiktive. 

Et af de bedste steder at starte

Nøglen til at lære en færdighed er at starte helt i bunden, og bygge sig op med alle de basiske ting, man kan suge til sig. Hvis du er en nybegynder, får du intet ud af at bruge tusindvis af kroner på de mest moderne og veludviklede programmer til CGI og animation. 

Du skal først lære, hvordan det hele hænger sammen på et lavt niveau. Så kan man bygge sig videre opad. Og her er Express Animate Free altså bare superbt. Der er hverken for lidt eller meget, du skal tage stilling til. 

Brugervenligt design

Express Animate Free er sat op med tre forskellige hovedmenuer: Home, Object og Suite. Home er her, hvor du redigerer og flytter rundt på dine forskellige filer, og sætter dem sammen. Object er hvor du skaber de animationer og objekter du vil bruge, og suite giver dig nogle ekstrafunktioner, til at krydre det hele lidt. 

Hver hovedmenu har deres egne underfunktioner pænt illustrerede med store ikoner. Så det er hverken svært at finde sine ønskede funktioner, men de er også fint sorterede og lette at bruge. Programmet er altså designet til at gøre det let for dig, at holde styr på det hele og ikke blive forvirret.

Konklusion

Hvis du vil have en god start på din egen animationsrejse, så er Express Animate Free et godt sted at starte. Programmet er gratis, overskueligt og brugervenligt for nybegyndere. Det kan varmt anbefales.

Download Express Animate Free 5.02 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
874

Version
5.02

Tilføjet
11-06-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.1 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
NCH Software
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
874
Version
5.02
Tilføjet
11-06-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.1 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
NCH Software
0 0 1

Afinstallering af Express Animate Free

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Express Animate Free fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Express Animate Free, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Express Animate Free være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.