Programmer » Multimedie » 3D

Blender download

Download gratis et af de bedste 3D programmer her. Lær at animere i 3D med Blender 3D.

Du kan finde en masse programmer, der kan skabe 3D-animationer i dagens marked. Men de ofte koster 5 til 10 gange så meget som den computer, det er installeret på. Blender 3D er et 3D-animationsprogram, som er gratis at bruge. Dette freeware program er dog lige så godt, som mange af de dyre kommercielle programmer i samme kategori. Resultatet af det arbejde, der er lavet med Blender 3D er fantastisk og kan bruges med stolthed i næsten alle situationer.

Hvis du er en grafisk designer eller en animator, vil du være glad for at se Blender 3D har alle de muligheder, du har brug for. Blender 3D er et open source-program og er lavet af grafiske designere, der ved præcis, hvad enhver grafisk designer ønsker og har behov for, og hvor i menuen de enkelte funktioner bør være. Det betyder også, at Blender 3D er let at bruge og har en god brugerflade.

Du behøver ikke at være en erfaren grafisk designer for at bruge Blender 3D. Der er nogle gode hjælpfiler, og da det er ganske intuitivt, finder du hurtigt ud af det.

Når du mestrer Blender 3D, vil du også være i stand til at lære andre 3D programmer at kende meget let, da de minder meget om hinanden. På den måde vil du forbedre dine kompetencer og kvalificere dig gratis til et job, der kræver viden og erfaring med at bruge visse 3D-programmer.

Hvis du bruger Mac kan du downloade programmet her.

Download Blender 4.0 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.528

Version
4.0

Tilføjet
26-01-2015
Kompatible systemer
Windows, Mac & Linux

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Blender Foundation
Detaljeret information
Downloads
1.528
Version
4.0
Tilføjet
26-01-2015
Kompatible systemer
Windows, Mac & Linux
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-11-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Blender Foundation
5 0 2
100 kr

Afinstallering af Blender

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Blender fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Blender, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Blender være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.