Programmer » Lyd » Lydredigering

Voice Changer for Skype download

Voice Changer for Skype, gør dine samtaler mere interessante. Download det gratis her.

De fleste kender efterhånden IP telefoni, og snart bruger alle det også i stedet for telefoner. Men med IP telefoni som er elektronisk, kommer der nu også nogle muligheder for at ændre sin stemme elektronisk så du kommer til at lyde som en anden.

Nu kan du ændre din stemme, når du ”Skyper” med vennerne og familien. De vil blive overrasket, når de hører du taler som et jordegern (eller en kat), eller måske bare ændre din stemme fra at være meget kvindelig til at være en meget dyb mandestemme.

Det er altid sjovt at se de reaktioner man får, så hvis du vil more dig over de ellers kedelige familiesamtaler, så er der her en mulighed for at sætte lidt kulør på tilværelsen.

Voice Changer for Skype er et ganske sjovt program og vil kunne more enhver. Prøv at downloade det og se om din familie ikke vil undre sig over hvem det er der snakker som du gør gennem programmet. 

Bemærk!

Når du downloader filen kan det godt være, at dit Anti-virus program spærrer programmet. Dette skyldes, at siden, hvor filen er fundet, har fået en dårlig score udfra besøgende over et langt stykke tid. Meddelelsen du vil få fra dit virus program vil hedde: WS.Reputation.1, men er i sig selv helt uskadelig og er ikke inficeret af virus. Du kan altid være sikker på, at de filer du downloader her fra siden er virus fri, da vi skanner alle vores filer.

Download Voice Changer for Skype 2.8 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.299

Version
2.8

Tilføjet
24-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
4.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AthTek
Detaljeret information
Downloads
1.299
Version
2.8
Tilføjet
24-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
4.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AthTek
5 0 3

Afinstallering af Voice Changer for Skype

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Voice Changer for Skype fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Voice Changer for Skype, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Voice Changer for Skype være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.