Programmer » Lyd » Lydredigering

FL Studio download

Download en gratis demo af det populære FL Studio og skab din egen musik.

FL Studio begyndte som det basale Fruity Loops, hvor man simpelt kunne skabe små musikalske filer. Siden da er programmet gået igennem en masse opdateringer, og nu er det blevet til det professionelle FL Studio, som du kan downloade en gratis demo af her på siden.

Programmet giver dig muligheden for at skabe din egen musik med de samme redskaber, som de professionelle musikproducenter verden over benytter. 

Udnyt mulighederne

Som det ses ovenfor, følger der en masse allerede installerede instrumenter og lyde med i programmet. Du kan altså skabe al din musik blot ved at bruge FL Studio og deres egne lyde. Du kan dog selvfølgelig også tilføje flere instrumenter, lyde og samples, hvis du ønsker dette.

Benyt internettet

Bliver du træt af programmets udvalg, kan du heldigvis finde en masse alternativer på internettet. Der findes masser af gratis lyd- og musik-pakker online, som du kan downloade og installere i FL Studio. Det samme gør sig gældende for instrumenter, mens du selvfølgelig også kan betale ekstra, hvis du vil have den professionelle lyd.

Tilføj plugins

Udover at kunne tilføje flere lyde og instrumenter, kan du også tilføje plugins, der giver dig muligheden for at redigere og modificere din lyd på tusindvis af måder.

Der følger allerede en masse standard plugins med i programmet, som du kan gøre brug af fra start af. 

Brugervenlighed

Har du aldrig benyttet dig af et program som FL Studio før, kan det godt virke en smule overvældende, første gang du bruger programmet. Der er så mange muligheder og funktioner, at du hurtigt kan blive tabt i det hele, men der er heldigvis en masse hjælp at hente. Der findes en masse brugbare tutorials på internettet og YouTube, som giver dig en fuld guide over, hvordan du navigerer rundt i menuerne og udnytter funktionerne. Derudover er der tale om et ekstremt veludviklet program, der indeholder en helt klassisk opstillet brugerflade, hvor de forskellige menuer er at finde øverst på skærmen, mens dine værktøjer og instrumenter er placeret til venstre.

Indstil efter dine behov

Programmet skal selvfølgelig passe til dine behov, og derfor kan du også indstille det på hundredvis af måder. I programmets indstillinger finder du muligheder for at ændre i lyd, layout, funktioner osv.

Dermed kan du skræddersy programmet til dine krav, så du får den oplevelse, du ønsker.

Tilgængelighed

Udgaven af FL Studio som du her på siden kan downloade, er udgaven til Windows. Programmet blev i sin tid kun udviklet til netop Windows, men sidenhen er det også kommet i en version til Mac. Er du derfor Mac-bruger, og ønsker du at læse mere om programmet og eventuelt downloade det, kan dette gøres på producentens hjemmeside.

Alternative programmer

Der findes mange programmer til redigering af musik på internettet. De indeholder alle sammen en masse forskellige funktioner, og derfor bør du også altid tage et kig på konkurrenterne, inden du tager den endelige beslutning om, hvilket program der bedst opfylder dine krav. Du finder den fulde liste over programmer til behandling af lyd ved at følge dette link.

Konklusion

FL Studio er et musikprogram i verdensklasse. Det benyttes af professionelle producere verden over, og det er med god grund. Du får et kæmpe udvalg af muligheder og funktioner, som alle sammen kan prøves af helt gratis i demo-versionen, der kan downloades her på siden til Windows.

Hvis du fortsat er i tvivl om hvilket musikskabelseprogram, som du tør bevæge dig ud i, så kan denne guide måske hjælpe dig på rette vej. 

Download FL Studio 12 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.063

Version
12

Tilføjet
07-10-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
603 Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Image Line
Detaljeret information
Downloads
1.063
Version
12
Tilføjet
07-10-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
603 Mb
Licens
Demo
Opdateret
31-01-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Image Line
5 0 1
100 kr

Afinstallering af FL Studio

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere FL Studio fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find FL Studio, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle FL Studio være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.