Programmer » Lyd » Lydredigering

AV Voice Changer Software download

Her kan du gratis downloade en prøveperiode af AV Voice Changer Software, som er et af de mest populære programmer til at ændre stemmer og lyde med.

Er du på udkig efter et program, der kan redigere dine lydfiler til perfektion? Hvis svaret er ja, så bør du læse med her, da du vil blive præsenteret for et program, der nemt og hurtigt kan redigere dine lyd- og videofiler. Du kan ændre stemmer, baggrundslyde og naturligvis også benytte standard lydredigeringsfunktioner, som man kender dem bedst. Men fælles for alle programmets værktøjer er, at de hver og én er med til gøre dine redigerede filer unikke. Læs med nedenfor og bliv klogere på, hvilke funktioner programmet kan berige dig med.

AV Voice Changer Software

Programmet, som du kan downloade, hedder AV Voice Changer Software, og er et rigtig populært lydredigeringsværktøj, der indeholder mange brugbare funktioner, som kan komme dig til gavn i redigeringsprocessen. Udover at programmet kan redigere lyde, ligesom mange andre lydredigeringsprogrammer, så kan dette program også ændre stemmer, hvilket er en ganske unik funktion, som både kan være god underholdning, men også et værktøj, som uden tvivl kan være en gavnlig funktion at have adgang til i redigeringsprocessen. Synes du også, ligesom mange andre brugere, at programmet virker som et sjovt, men også effektivt værktøj, så kan du downloade det super populære program, der kan ændre stemmer og redigere lyd lige her.

Hvorfor er programmet så populært?

Der er gode grunde til at programmet er så populært hos brugerne, men én af hovedårsagerne til programmets popularitet er formodentligt, at programmet giver et utal af muligheder for at ændre, redigere og forbedre stemmer og lyde på grund af dets evne til at generere outputlyd af meget høj kvalitet. Det giver dig en unik mulighed for at redigere dine videoer og lydfiler, så de fremstår, som du gerne vil have det. Og selvom du kaster dig ud i at redigere, skal du ikke frygte for at lyden bliver af væsentligt dårligere kvalitet efter redigeringsprocessen er færdig. Tværtimod. Du vil opleve, at lyden fremstår af højeste kvalitet og sågar endnu skarpere end da filen var uredigeret.

Programmet er relevant at benytte til enhver slags lejlighed eftersom programmet indeholder funktioner, som relaterer sig til mange forskellige formål: Voice-over og stemmedubbing til audio / videoklip, præsentationer, fortællinger, talebeskeder, voicemail, e-lykønskningskort, osv. Programmet er derfor nyttigt at benytte, både i en privat, men også i en professionel kontekst. Alternativt kan du også downloade Wavosaur Audio Editor, som også er et gratis program til at redigere lyd. Du kan lave loops, analysere lydfilen, optage lyd og konvertere i batches. Sagt med andre ord er mulighederne mange med dette program.

Et program, der differentierer sig

Som tidligere nævnt er AV Voice Changer Software et stabilt, og derfor også et ganske populært, lydredigeringsprogram. Ved download af AV Voice Changer Software, får brugeren adgang til værktøjer, der kan efterligne stemmen af en person, sågar oprette dyrelyde eller ændre/udskifte/fjerne stemmer i sange, videoer og spil.AV Voice Changer Software kan bruges sammen med alle online spil, så som Second Life, World of Warcraft, EVE Online, Lord of the Rings Online, Everquest, Counter-Strike, Battlefield 2 og mange flere. Det kan også bruges sammen med VoIP og Instant Messaging programmer som Skype, Ventrilo, TeamSpeak, Yahoo Messenger, MSN Live Messenger, AIM, XFire, GoogleTalk, Roger Wilco, Net2Phone m.v.

Hvis du har lyst til at ændre på din stemme på både Skype, Yahoo og mange af de andre opkaldsmedier, så er dette program uden tvivl programmet for dig. Lav om på din stemme, så du ikke kan genkendes og lav sjov med vennerne: Du kan både ændre på dit toneleje, lægge vibrationer på stemmen og gøre din stemme blødere, varmere og så videre. Men dette er blot et udpluk af de tilgængelige funktioner. Du kan nemlig også ændre på måden, du udtaler vokalerne på samt reducere baggrundsstøj. Den sidste funktion kan især være gavnlig, hvis du filmer fra en fest eller fra en ferie, hvor der er mange mennesker omkring dig.

Få det til at lyde som om du er et andet sted

Hvem har ikke lyst til at drømme sig væk til et andet sted, end hvor man virkelig er? Denne drøm kan du få opfyldt ved at downloade AV Voice Changer Software. Med dette program har du nemlig en unik mulighed for at få det til at lyde som om, at du er et andet sted end hvor du egentlig er og du kan sågar også tilføje baggrundseffekter: Få det til at lyde som om, at du er i lufthavnen, til havs eller måske til et større arrangement, hvor der måske er høj musik eller en masse klapsalver. Der er med andre ord et utal af muligheder for at drømme sig væk til en anden virkelighed med dette lydredigeringsprogram.

Konklusion

For at opsummere, så er AV Voice Changer Software et program til dig. der gerne vil have adgang til et værktøj, der kan redigere lyd, hvor resultatet er af højeste kvalitet. Der er gode grunde til, at programmet er så populært, hvilket blandt andet skyldes, at brugeren får adgang til en række af unikke funktioner, som gør brugeroplevelsen i programmet helt speciel. Men der er ingen tvivl om, at programmets varemærke er, at brugeren kan ændre, udskifte og fjerne stemmer i sange og videoer, men også når man snakker med vennerne over Skype. Stemmefunktionen er så avanceret, at du kan ændre så meget på din stemme, at det vil virke som om, at det ikke er dig, der snakker. Når du redigerer dine lydfiler, så kan du også tilføje effekter, som giver brugeren en følelse af, at lydoptagelsen finder sted et helt andet sted. For eksempel i en lufthavn. Programmet kan varmt anbefales og er i forvejen rigtig populært, så du kan derfor trygt kaste dig ud i at redigere lydfiler, ændre stemmer og meget andet.

Download AV Voice Changer Software 7.0.62 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
14.217

Version
7.0.62

Tilføjet
18-03-2003
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
16.2 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Audio4Fun
support@audio4fun.com
Detaljeret information
Downloads
14.217
Version
7.0.62
Tilføjet
18-03-2003
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
16.2 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
26-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Audio4Fun
4 0 24

Afinstallering af AV Voice Changer Software

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AV Voice Changer Software fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AV Voice Changer Software, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AV Voice Changer Software være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.