Programmer » Lyd » Lydredigering

Ableton Live download

Producer dit eget elektroniske musik og få masser af muligheder med Ableton Live. Download det gratis her.

Der er mere mellem himmel og jord end man lige skulle tro. Ableton Live er det vildeste inden for sampling, producering af elektronisk musik og det perfekte program til dig, som enten vil prøve kræfter med en ny verden sammen med vennerne, eller dig, som er professionel og vil have det bedste du kan få.

Den nyeste version af Ableton Live kommer med alt fra workflowforbedringer til lydforbedringer. Sampling instrumentet Simpler er blevet fuldstændig genopbygget med en ny grænseflade, warping, skæring og nye analog-modellerede filtre, som også er blevet tilføjet til Sampler, Operator og Auto Filter. Forbedrede bølgeformer og målere giver dig et bedre kig på detaljerne i din musik. Og en ny teknologi, der hedder Link, arbejder under motorhjelmen, så du kan spille i perfekt synkronisering med flere forekomster af Live samt et stigende antal iOS-apps.

Uanset hvordan du starter din musik, tilbyder Live en arbejdsgang, der hjælper dig med at komme i gang. Optag lyd eller MIDI fra en hvilken som helst kilde. Bland og match loops og samples i ethvert tempo. Du kan arbejde med et stort udvalg af inkluderede lyde, instrumenter og effekter.

Ableton Live hjælper dig med at komme fra en samling musikalske ideer til en færdig sang. Du har alle midler til rådighed med et omfattende workflow, fantastiske lydkomponenter og kompressorer, flotte meters og bølgeformer og hurtige fleksible eksportmuligheder. Ableton Live giver dig alt, hvad du behøver for at lave elektronisk musik.

Da det hele ligger på computeren kan du tage din musik ud af studiet og på scenen. Du kan endda stå på scenen og optage de andre instrumenter og sætte dem i loops eller hvad du har lyst til.

Få flere lyde, tilføj controllere eller tilpas næsten alt i Ableton Live. Få adgang til snesevis af add-on-pakker fra Ableton eller tusindvis af community-built Max for Live-instrumenter, effekter og meget mere. Brug en MIDI-hardware til at komme i gang med Live.

Download Ableton Live 9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
708

Version
9

Tilføjet
16-06-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
935 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Ableton
Detaljeret information
Downloads
708
Version
9
Tilføjet
16-06-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
935 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
03-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Ableton
5 0 2

Afinstallering af Ableton Live

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Ableton Live fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Ableton Live, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Ableton Live være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.