Programmer » Lyd » Lyd Optagere

Free PC Audio Recorder download

Free PC Audio Recorder er et gratis Windows-program, der lader dig optage lyd på din PC. Download det gratis her.

Hvis du har brug for en hurtig og enkel måde at optage din stemme over en mikrofon tilsluttet din Windows-computer, så er Free PC Audio Recorder en solid løsning. Ud over at optage lyd fra en mikrofon, kan det optage enhver lyd fra en onboard lydkort eller et dedikeret lydkort.
Free PC Audio Recorder optager simpelthen, hvad lydkortet udgiver, så blandingen og lydkvaliteten er kontrolleret af lydkortet i stedet for programmet.

Med andre ord vil den kvalitet, Free PC Audio Recorder leverer variere fra en bruger til den næste baseret på kvaliteten af ??deres udstyr.
Programmet har en enkel brugergrænseflade, der er intuitiv. Optagelse er så simpelt som at oprette en ny fil gennem menuen filer og bruge start, pause, og stop knapperne. Du kan nemt tænde og slukke optagelsen fra mikrofonen, lydkort, eller begge dele. Der er også en mulighed for at se logs, for at se om der eventuelt er nogle relevante fejloplysninger. Hvis du ønsker at justere blandingen eller kvaliteten, er du nødt til at gøre dette gennem lydkort software snarere end selve programmet.

Download Free PC Audio Recorder 3.1 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.257

Version
3.1

Tilføjet
21-10-2016
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Detaljeret information
Downloads
1.257
Version
3.1
Tilføjet
21-10-2016
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
5 0 2

Afinstallering af Free PC Audio Recorder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Free PC Audio Recorder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Free PC Audio Recorder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Free PC Audio Recorder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.