Programmer » Lyd » Lyd Afspillere

YouTube Music download

Download YouTube Music (Dansk) her

Er du bare helt afhængig af musik, og kan du ikke få nok af de nyeste hits? Eller er du mere til at grave i gamle og glemte klassikere? Musik kommer i mange forskellige former, der passer til mange forskellige mennesker. 

Før i tiden lyttede men hovedsagligt til musik på anlæg ved hjælp af CD’er, vinyler, kassettebånd etc. I dag kan du dog have millioner af numre med på farten i din telefon. 

YouTube Music er en tjeneste, der gør dette muligt. 

Lyt til dine yndlingsmusik hvor end, du er

Kender du til Spotify eller Tidal? Højst sandsynligt, så du er med på, hvad en streamingtjeneste til musik er.  

Programmet indeholder en kæmpe database af kunstnere, sange, albums, playlister etc. Og her har YouTube Music en fordel. 

Udover at være en streamingtjeneste til musik er den også synkroniseret til YouTube’s videodatabase. Så du kan for eksempel også se musikvideoer derinde. 

Det betyder også, at al musik, der er uploaded igennem YouTube-kanaler kan blive hørt igennem appen. 

Er der en kunstner, du ikke kan finde på Spotify, så kan du med garanti finde det på YouTube Music. 

Lav playlister til alle tænkelige situationer

Musik i dag nydes ret ofte igennem playlister.

I dag drukner vi nærmest i kunstnere og albums, og typisk er det kun ganske få sange, vi virkelig kan lide fra hver kunstner. 

Så er det smart, man kan samle det hele ét sted, hvor man kan lytte til det på shuffle mens man arbejder, gør rent, gamer eller hvad man nu lige er til. 

Du kan også gå ind og finde andres playlister, hvis du står og mangler inspiration til ny musik.

YouTube Music designer desuden også en månedlig mix til dig, der er baseret på de kunstnere, sange og albums, du har lyttet til. Her vil der sikkert poppe noget, du kender op, og samtidig noget nyt, i samme stil som det, du generelt lytter til. 

Du er derfor altid garanteret at have musik ved hånden, når du står og mangler det. 

En tjeneste til musikelskeren

Musik spiller en kæmpe rolle i vores hverdag, og vi bruger det i utroligt mange situationer. En fest er ikke rigtigt det samme, hvis der ikke er nogle lækre tunes i baggrunden, og sådan har det været lige siden vikingetiden, og garanteret også før. 

Når vi skal rejse et sted hen, enten på arbejde, skole, ferie, så er musikken også blevet uundværlig under transporttiden, der egentlig bare er pointless downtime. Musikken får tiden til at gå hurtigere. 

Når man arbejder øges produktionen også, hvis man lytter til musik. Den sætter et tempo og et flow, man kan følge, og gør selv de mest kedelige opgaver håndterlige. 

YouTube Music følger desuden også med i YouTube Premium, så hvis man vil have ekstra features på YouTube, kan dette anbefales.

Er der musik, du ikke kan finde? Det kan du her

Meget af den musik, der er blevet skrevet og udgivet, eksisterer typisk hos pladeselskaber, der gik konkurs enten i 80’erne, 90’erne eller de tidlige 00’ere. Det betyder selvfølgelig, Spotify og andre tjenester ikke har kunne lave aftaler med de respektive kunstnere for at få deres musik på platformene. 

Det gælder for eksempel en stor del af Black Sabbath’s albums fra 80’erne, som du ikke kan finde. Men de er på YouTube, og YouTube musik er også synkroniseret med de videoer i musikkategorien på deres videoplatform. Igennem YouTube Music kan du altså vitterligt høre al musik, der er lagt på nettet. Det er en af de helt unikke fordele. 

Et velkendt design der virker

De fleste streamingtjenester til musik, har langt henad vejen det samme design, og YouTube Music er ingen undtagelse. 

Det hele er sorteret i bjælker med overskrifter, der indikerer, hvad der er hvad. Så der er en bjælke til, hvad du lige har hørt, en bjælke med forslag til playlister, ny musik og foreslåede kunstnere. 

Meget mere er der egentligt ikke at sige. Designet er noget, du kender. 

Alternativ software

Var YouTube Music ikke lige dig? Eller vil du bare prøve noget nyt?

Så kan Telmore Musik klart anbefales. Telmore Musik er en dansk musiktjeneste, der igennem årene har opnået rimelig popularitet. Det er typisk inkluderet med et telefonabonnement hos Telmore, hvor man får det til en ret acceptabel pris. Telmore Musik kan downloades her.

Konklusion

YouTube Music er helt klart en af sværvægterne, når det gælder streamingtjenester til musik. Med sit genkendelige design og store udvalg af musik kan det kun anbefales.

Download YouTube Music 1.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
848

Version
1.1

Tilføjet
26-09-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, Android

Størrelse
N/A Mb

Licens
Trialware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
YouTube
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
848
Version
1.1
Tilføjet
26-09-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, Android
Størrelse
N/A Mb
Licens
Trialware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
YouTube
0 0 1
119 DKK (månedligt) kr

Afinstallering af YouTube Music

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere YouTube Music fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find YouTube Music, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle YouTube Music være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.