Programmer » Lyd » Lyd Afspillere

Free MP3 Cutter download

Rediger lyd gratis med Free MP3 Cutter - download her

I dag er der så mange forskellige muligheder for hvordan lyd og billede kan redigeres, sammensættes og nydes. Med dette program fra PolySoft Solutions, får du et program, som gør dig i stand til at udvælge dele af en MP3 fil, som du ønsker at fjerne. Det kan for eksempel være, at du har optaget lyd fra en koncert, men ikke er interesseret i al den løse snak i publikummet mellem numrene. Måske skal du redigere lyden fra et møde, hvor der er blevet delt information, som ikke skal videre. Eller måske har du optaget et stykke musik, som du selv har indspillet, hvor du skal have redigeret alle de dele af optagelsen ud, hvor du spiller forkert.

Et program, som leverer hvad det lover

Det er ikke verdens mest innovative program, du sidder og kigger på her. Men det er til gengæld et program som virker og giver dig det, du har brug for. 

Så hvis du nogle gange synes, at lignende programmer godt kan virke uoverskuelige og fulde af alle mulige ekstra ting, som slet ikke er nødvendige, så skal du downloade dette program, for det er vist lige noget for dig. 

PolySoft Solutions

Polysoft Solutions er et firma, som blev stiftet i 1999. Herefter har de udviklet diverse programmer, som skal hjælpe brugeren med at løse et problem på den simpleste måde. Mange af deres programmer fokuserer på redigering i et eller andet format - og særligt i multimedie genren. 

Det er altid rart at se, at et firma har specialiseret sig inden for det område, de leverer programmer i. Dette betyder nemlig, at de har fingeren på pulsen og ved præcis hvad forbrugeren har brug for. Derudover har de også mulighed for at overføre viden fra et af deres programmer til et af deres andre - dermed er der større sandsynlighed for at programmerne virker upåklageligt. 

Opdateringer

Programmørerne har ikke udsendt nye opdateringer siden år 2019. Dette er dog ikke nødvendigvis atypisk - med simple programmer, såsom dette, er det ikke altid en nødvendighed at programmet skal have løbende opdateringer. Da der er begrænsninger for hvad programmet skal kunne præstere, er der også begrænsninger for, hvad der kan gå galt i selve softwaren. 

Simpelt og overskueligt design

Softwaren har kun en enkelt knap, du kan klikke på, når du åbner programmet for første gang: ‘Open’. Her kan du vælge den lydfil, som du ønsker at redigere i. Når du har valgt din fil, sætter den det selv ind i programmet og markerer den aktive lyd med neon-grønne farver mod en sort baggrund. 

Herefter kan du vælge to forskellige knapper, som tilsammen danner grundlaget for det område, du ønsker skal gemmes som en ny fil. 

Flere muligheder - for en skilling

Programmet giver også mulighed for at opgradere til en pro version, hvis du gerne vil have lidt mere kontrol over din lydredigering. Prisen for denne opgradering er cirka 65 kroner og indeholder en hel del opgradering. 

Du får blandt andet mulighed for at fade lyden ind og ud, ændre i kvalitet og bitrate og derudover får du også en portabel version, som du dermed kan bruge i mange flere sammenhænge. Der er også andre opgraderinger, som du kan finde på listen herunder. 

Afspilning af din nye MP3 fil

Nu hvor du har din nye, forkortede (og forhåbentlig perfekte) lydfil, skal du vælge i hvilket program, du ønsker at afspille den. Til dette, har vi nogle idéer fra vores eget arkiv. 

Det første valg kunne være et program som Spotify. Ikke nok med, at det virker, det tilføjer også en masse andre kvaliteter, som du måske kunne være interesseret i. For det første tilføjer Spotify muligheden for at lede efter anden musik og også andre lyd genrer i det hele taget. Brugervenligheden generelt er også rigtig god med Spotify - men det kan godt være, det eventuelt er en lidt for stor mundfuld, hvis du er glad for det meget simple program, vi har skrevet om, på denne side.

VLC Media Player er også et godt bud. Programmet har en dansk sprogpakke, som gør den yderst brugervenlig for det danske publikum. Derudover er det også et af de mest populære MP3 afspilningsprogrammer - hvilket muligvis kan forklares ved programmets simple design, meget lig det du finder i Free MP3 Cutter. 

Nogle brugere foretrækker i stedet at bruge det gratis program, Winamp, som i mange år har ligget i toppen når det kom til Mp3 afspillere, som ikke var forbundet til et online musikbibliotek. 

Med Winamp kan du lave playlister, som er automatiserede afspilningslister, hvor du lægger musik ind, som du så herefter kan høre, enten i den originale rækkefølge, som du selv har skabt, eller i blandet format, så sangene afspilles uafhængigt af rækkefølgen. Programmet har også en indbygget visualizer, hvilket er et visuelt program, som viser en visuel repræsentation af lyden - hvilket er meget underholdende at sidde og kigge på, mens man nyder musikken. 

Du kan selvfølgelig også selv lede efter lige netop den lydafspiller, du selv gerne vil have. Du kan kigge vores ‘Lyd kategori’ igennem her på siden og læse vores anmeldelser af andre lignende programmer. 

Konklusion

I virkeligheden er der ikke så meget at sige om dette meget simple program. Med Free MP3 Cutter får du et program, som er i stand til at tage MP3 filer og derefter klippe dele af lyden ud, som du så kan skabe en ny MP3 fil ud fra. 

Hvis du gerne vil have flere muligheder, kan du altid købe opgraderingen. Men hvis du bare er på udkig efter et program, som kan klippe unødig lyd fra dine lydklip, så er dette programmet for dig. 

Programmet får ikke fuldt ud af stjerner, da der findes mange andre programmer, som tilbyder de samme redskaber, som dette program, men med ekstra tilføjelser, selv i den gratis version. Det er også af denne grund, at ‘simpelt program’ både står som en fordel såvel som en ulempe ovre i højre side, da brugerens oplevelse af programmet vil afhænge af deres behov og deres tekniske finesse.

Download Free MP3 Cutter 2.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
516

Version
2.1

Tilføjet
06-09-2021
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
3,09 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
PolySoft Solutions
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
516
Version
2.1
Tilføjet
06-09-2021
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
3,09 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
06-09-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
PolySoft Solutions
0 0 1

Afinstallering af Free MP3 Cutter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Free MP3 Cutter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Free MP3 Cutter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Free MP3 Cutter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.