Programmer » Lyd » Lyd Afspillere

Audials Music Rocket download

Audials Music Rocket er en den hurtigste musikafspiller af online musik. Download det bedste alternativ til Spotify her.

Audials Music Rocket bringer dig ikke kun de nyeste hits hurtigt, lovligt og gratis - det tilføjer også ID-3 tags, albumcover og sangtekster for at fuldføre din eksisterende musiksamling. Selvfølgelig er der også mange andre praktiske funktioner til at hjælpe dig med at administrere din musiksamling eller organisere din musik i skyen.

Du kan streame og afspille musik fra Audials Music Rocket. Du kan søge og sortere efter bestemte numre og endda sætte en ønskeliste op, hvor du kan skrive hvilke sange du gerne vil høre. Så søger Audials Music Rocket efter det på alle de 100.000 radiostationer den har tilgængelig og optager nummeret i den bedste kvalitet. Derefter kan du høre nummeret når du vil. Programmet kan downloade indtil flere numre på en gang. Der er mere end 120 genrer at vælge imellem, så der er noget til en hver smag.

Du kan også sortere på land eller region, hvis der er en bestemt radiokanal du gerne vil høre. Derudover er der også mulighed for at høre podcast og musiktvkanaler. Det kan streames live eller på et senere tidspunkt.

Det er et ganske pænt og enkelt design Audials Music Rocket har. Meget i stil med Spotify, men samtidig også unikt.

Download Audials Music Rocket 2019 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.026

Version
2019

Tilføjet
05-04-2017
Kompatible systemer
Windows 7, 8 & 10

Størrelse
99 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Audials AG
Detaljeret information
Downloads
1.026
Version
2019
Tilføjet
05-04-2017
Kompatible systemer
Windows 7, 8 & 10
Størrelse
99 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
03-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Audials AG
5 0 2

Afinstallering af Audials Music Rocket

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Audials Music Rocket fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Audials Music Rocket, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Audials Music Rocket være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.