Programmer » Lyd » Fjern DRM/Beskyttelse

M4P to Mp3 Converter download

Ganske enkelt den mest effektive Apple Music Converter derude.

Er du træt af at være begrænset af DRM kopibeskyttede lydfils-formater? Ønsker du at afspille din Apple-musik på dine andre computere eller mp3-afspillere?

M4P til MP3 Converter er et stykke software, der er nemt at bruge og som har intuitiv DRM fjernelse samt konverterer software. Formålet med programmet er at hjælpe dig med frit at kunne anvende DRM-krypteret musik købt via online-butikker.

Med M4P til MP3 Converter kan du importere krypterede DRM-filer og eksportere i forskellige populære formater. Så kan du få musikken klar til bærbare medieafspillere og andet redigeringssoftware. Med DRM beskyttelse fjernet, er Apple Music og de gamle iTunes M4P-filer ikke længere begrænset til iPad, iPod og iPhones - du kan sætte dem til en Android tablet eller en hvilken som helst smartphone til afspilning. Softwaren fungerer også med lydbog (AA, AAX, M4B) filer købt fra iTunes Store og Amazon hjemmeside.

Enhver lydfil, der kan afspilles på din iTunes vil blive konverteret med ultrahurtig hastighed. Og der er ingen forskel på om dine filer er DRM-beskyttet eller ej. Output formaterne for lyd er MP3, M4A, AAC, AC3, M4R, MKA, AIFF, AU, FLAC og osv.

Som en professionel iTunes Converter, kan den ikke kun konvertere musik mellem forskellige formater, men også uddrag af lydfiler fra iTunes videoer med høj kvalitet og hastighed.

M4P Converter for Mac understøtter batchkonverteringer, brugerdefinerede forud indstillinger og avancerede indstillinger er med til at give mere kontrol over dine musikkonverteringer.

Download M4P to Mp3 Converter 10.7 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
572

Version
10.7

Tilføjet
08-09-2015
Kompatible systemer
Mac OS X 10.6, 10.7, 10.8, 10.9 & 10.10

Størrelse
7.1 Mb

Licens
Converter

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AppleMacSoft Team
Detaljeret information
Downloads
572
Version
10.7
Tilføjet
08-09-2015
Kompatible systemer
Mac OS X 10.6, 10.7, 10.8, 10.9 & 10.10
Størrelse
7.1 Mb
Licens
Converter
Opdateret
03-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AppleMacSoft Team
5 0 3

Afinstallering af M4P to Mp3 Converter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere M4P to Mp3 Converter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find M4P to Mp3 Converter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle M4P to Mp3 Converter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.