Programmer » Lyd » CD Rippere

Easy-CD Ripper download

Du kan downloade Easy-CD Ripper gratis her til at optage data fra dine CD'er.

Hvis du er på udkig efter et anerkendt og solidt program, der kan optage data fra dine CD’er og gemme dem som MP3 eller WAV format alt efter hvad du foretrækker, så er programmet Easy-CD Ripper formodentligt et program for dig.

Et program med mange funktioner

Selvom programmet er anerkendt på markedet, så har du mulighed for at downloade det gratis lige her, hvor du har mulighed for at se, om det er noget for dig. Det smarte ved netop dette program er også, at det har flere funktioner end blot at være et program, der kan rippe dine CD’er. Med Easy-CD Ripper 2.1.6 kan du også konvertere dine lydfiler til WAV, MP3, WMA, OGG og VQF formater. Med andre ord har programmet en to-i-én funktion, som er særligt gavnligt for dig, da du har to programmer i ét.

Effektivitet er i højsædet

Selvom programmet er ganske gratis, så skal du ikke frygte for at downloade et program, der er langsomt. Easy-CD Ripper 2.1.6 er nemlig kendt for at være både hurtig og præcis, når du optager data eller konverterer dine lydfiler. Du skal derfor ikke frygte at bruge unødvendig tid, da programmets hastighed og effektivitet er i top.

Hvad kan du bruge programmet til?

Med andre ord kan du med dette CD ripper-program få adgang til funktioner, der hurtigt, nemt og sikkert kan hjælpe dig med at optage data fra dine yndlings CD’er, hvilket især kan være gavnligt, hvis du har en stor CD-samling. Men det smarteste ved at downloade lige netop dette program må være, at du har mulighed for at konvertere dine lydfiler til alle de formater, som du kan forestille dig. Det giver dig eksempelvis mulighed for at konvertere din favorit-musik til en MP3 fil, som giver dig mulighed for at lytte til musikken på din MP3-afspiller, når du er på farten. Uanset hvilket filformat det er i, er det altså muligt få dig at få dem overført.

Alternative programmer

Easy-CD Ripper er naturligvis ikke det eneste program på markedet. Mulighederne er mange, når det gælder programmer, der kan rippe dine CD’er. Alternativt kan det også anbefales, at du kaster dig ud i at downloade Xilisoft CD Ripper, Free CD Ripper og Accord CD Ripper Free, som ligesom Easy-CD Ripper er rigtig solide programmer.

Xilisoft CD Ripper er også et program, som du ganske kvit og frit kan gå i gang med at bruge. Ligesom Easy-CD Ripper kan du gemme resultatet i stort set alle typer af lydfiler. F.eks. understøtter programmet MP3, WMA, WAV, AAC, FLAC, OGG, APE og mange flere. En smart funktion ved dette program er også, at du kan rippe enkelte sange til flere forskellige formater på én gang, splitte sange op, klippe i de enkelte musiksegmenter, indsætte diverse effekter, som eksempelvis fade-out og mange andre med dette program. Free CD Ripper er også et gratisprogram, der kan hjælpe dig med at rippe dine CD’er, som navnet også antyder. Programmet giver dig mulighed for at rippe CD audio tracks til MP3 og til WAV. Programmet giver dig også den gyldne mulighed for at sende CDDB anmodninger, hvilket giver dig en unik mulighed for at få automatisk adgang til information omkring, album, kunstner og titler fra en online database.

Et tredje alternativ er programmet Accord CD Ripper Free, som også er et gratis program, hvor du kan konvertere lyden på dine CD’er til kendte formater som WAV eller MP3. En fordel ved dette program er, at du har fuld kontrol over rippe-processen, så du kan konfigurere kvalitetsindstillingerne, så de passer til dine krav. Accord CD Ripper er kendt for at være et hurtigt program, der sikrer et resultat af højeste kvalitet. Programmet er fuldt optimeret til SSE/hyperteknologi og sørger for ekstra fart i hastigheden på multiprocessor systemer. Accord CD Ripper kan tilmed gendanne album-info fra både fjerne og lokale CDDB (Compact Disc Database) servere. Den gendannede albuminformation kan redigeres, revideres og gemmes. Du skal heller ikke frygte for en avanceret brugerflade med dette program. Det er nemlig kendt for at være meget brugervenligt. Du kan derfor trygt kaste dig ud i at benytte dette program, når du skal rippe CD’er.

Konklusion

For at opsummere så findes der et utal af gode og effektive programmer, der kan rippe dine CD’er. Easy-CD Ripper er nemt og hurtigt, og hvor resultatet er af højeste kvalitet. Det smarte ved lige netop dette program er også, at det kan konvertere dine lydfiler til det ønskede format. Denne funktion gør det dermed muligt for dig at få adgang til dine musikfiler, selv når du er på farten med din MP3-afspiller. Alternativt kan du også kaste dig ud i at benytte Xilisoft CD Ripper, Free CD Ripper eller Accord CD Ripper Free, som også er udemærkede programmer inden for sit felt. De tre alternative programmer er også gratis, hvilket er en fordel for dig, da du slipper for at skulle binde dig til noget inden du kaster dig ud i at bruge et af programmerne.

Download Easy-CD Ripper 2.1.6 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
34.382

Version
2.1.6

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
3.288 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AudioUtilities, Inc.
Detaljeret information
Downloads
34.382
Version
2.1.6
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
3.288 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
24-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AudioUtilities, Inc.
3 0 121

Afinstallering af Easy-CD Ripper

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Easy-CD Ripper fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Easy-CD Ripper, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Easy-CD Ripper være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.