Programmer » » Fildeling

NoMachine til PC download

Tag dit skrivebord med på rejsen med NoMachine. NoMachine er den hurtigste og højeste kvalitet remote desktop du nogensinde har prøvet. På bare et par klik kan du nå enhver computer i verden og begynde at arbejde på indholdet, som om det var lige foran dig.


Lad dig ikke begrænse. Nyd live audio og video fra din fjernbetjente PC. Se dvd'er, tv, Hulu eller YouTube-videoer, uanset hvor du er. Eller lav animationer. Uanset om du er kunstner eller ingeniør, har du altid din foretrukne software med dig.


Dit skrivebord er, hvor du arbejder. Tillad andre at deltage på din computer og benytte dit skrivebord. Lad dine venner samarbejde om de dokumenter, du arbejder på, dele de filer, du har brug for, hjælpe med at fejlfinde de problemer, du oplever. Alt er sikkert og under din styring og kontrol.


Dine mapper, drev og enheder kan rejse på tværs af maskiner i et snuptag. Udskriv en fil placeret på fjerncomputeren til en lokal printer. Eller gør det modsatte. Tilslut enhver enhed ind i den anden desktop. Pendrives, scannere og alle dine diske er klar til brug, som hvis de var fysisk der.


Lav en video af, hvad du gør, mens du gør det. Indfang de små irriterende fejl eller opret optagelser af dit workflow, som du kan afspille senere, hvis du vil se det. Vis andre, hvordan man kommer dertil, bed om forslag, lav præsentationer af din software og demoer. Eller optage din foretrukne tv-episode i et enkelt klik.

Bruger du Mac, så klik her for at downloade programmet.

Download NoMachine til PC 5.1.54.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
467

Version
5.1.54.1

Tilføjet
07-10-2016
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10

Størrelse
30.8 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
NoMachine S.à r.l.
Detaljeret information
Downloads
467
Version
5.1.54.1
Tilføjet
07-10-2016
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 & 10
Størrelse
30.8 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
NoMachine S.à r.l.
5 0 2

Afinstallering af NoMachine til PC

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere NoMachine til PC fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find NoMachine til PC, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle NoMachine til PC være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.