Programmer » Internet / Netværk » Overvågning

Skype recorder download

Download Skype recorder gratis her. Programmet du kan optage alt på Skype med.

Skype Recorder leverer den bedste kvalitet du kan få i Skype-optager tjenester. Den kan bruges som en automatisk telefonsvarer eller et forældrekontrolværktøj med sine avancerede indstillinger. Hvis du er på udkig efter en løsning til nemt at optage Skype-opkald i høj kvalitet, så er Skype Recorder nøjagtig den software du leder efter.

Skype Recorder kommer med en flot brugerflade og integrerer både lyd- og videooptagelsesfunktioner i ét program. Den kan automatisk starte med Skype og optage Skype-opkald i høj kvalitet i lydformater såsom MP3, WMA, OGG og FLAC. Det kan også optage Skype-opkald i høj kvalitet videoformat som AVI filer.

Hvis du gerne vil optage Skype samtaler uden at være til stede kan du gøre det usynligt fra skærmen ved hjælp af skjult tilstand. Du behøver ikke at ændre indstillingen på Skype. Skype Recorder skal nok gøre alt for dig.

Skype Recorder er ganske smart at bruge til at forbedre kundeservicen i callcentre.

(PC - Licens anbefales at erhvervslivet callcentre.)

Når Skype Recorder er blevet godkendt til en bestemt computer i et callcenter, vil alle Skype-opkald blive registreret automatisk til fremtidig brug.

Til forældre, kan Skype Recorder også bruges som en stærk forældrekontrol. Det eneste du skal gøre er at sætte den til autostart sammen med computeren, og vælg Skjult tilstand i fanebladet Avanceret. Så vil du være i stand til usynligt at optage Skype-opkald på computeren, og du vil nemt vide, hvem dine børn taler med eller endda se, hvordan han eller hun ser ud.

Bemærk venligst: Brug Forældrekontrolfunktionerne med omhu uden at overdrive eller bruge det til ulovlig aktivitet.

Bemærk!

Når du downloader filen kan det godt være, at dit Anti-virus program spærrer programmet. Dette skyldes, at siden, hvor filen er fundet, har fået en dårlig score udfra besøgende over et langt stykke tid. Meddelelsen du vil få fra dit virus program vil hedde: WS.Reputation.1, men er i sig selv helt uskadelig og er ikke inficeret af virus. Du kan altid være sikker på, at de filer du downloader her fra siden er virus fri, da vi skanner alle vores filer.

Download Skype recorder 6.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
394

Version
6.5

Tilføjet
25-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
6.7 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Athtek
Detaljeret information
Downloads
394
Version
6.5
Tilføjet
25-11-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
6.7 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-06-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Athtek
5 0 2

Afinstallering af Skype recorder

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Skype recorder fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Skype recorder, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Skype recorder være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.