Programmer » Internet / Netværk » Netværks Programmer

Hotspot Shield download

Med Hotspot Shield kan du beskytte dit online privatliv. Du kan downloade en 7 dages prøveperiode lige her.

Hotspot Shield er en VPN (Virtual Private Network), der gør det muligt at ændre din computers geografiske virtuelle placering, så du dermed kan få adgang til indhold og hjemmesider, som din nuværende geografiske placering ellers blokerer for.

Programmet kan downloades i en gratis prøveperiode her på siden.

Mere end 25 lande

Når man bruger et VPN-program, er det ikke altid sikkert, at man selv kan bestemme, hvilken virtuel placering man ønsker at have. Nogle VPN-programmer gør det kun muligt at skifte sin placering, uden selv at kunne bestemme hvor den skal skiftes til. Med Hotspot Shield kan du dog frit vælge fra en liste på over 25 lande, hvor du ønsker at skifte din geografiske virtuelle placering til.

Flere film og serier

Et af landene på den liste er USA, som er det klart mest populære land at bruge en VPN til at “besøge”. En stor grund til dette er, at streamingtjenester som eksempelvis Netflix ofte har et langt større udvalg af film og serier på deres amerikanske udgave af tjenesten, end hvad vi har herhjemme i lille Danmark. Dermed kan du altså med Hotspot Shield skifte din lokation til USA, og derved få adgang til det amerikanske Netflix-bibliotek, som rummer mange flere timers underholdning end det danske. Det er utrolig simpelt ovenikøbet. Så snart Hotspot Shield er sat til USA, vil du blive henvist til den amerikanske Netflix, når du besøger deres hjemmeside.

Kill Switch

En funktion der er helt særlig for Hotspot Shield, er det de kalder for Kill Switch. Den funktion kan du finde og slå til, ved at gå ind i programmets indstillinger.

Kill Switch sørger for at din computer automatisk lukker ned for internetforbindelsen, så snart Hotspot Shield ikke fungerer optimalt. Dermed skal du ikke bekymre dig om, at din VPN pludselig ikke fungerer optimalt, og din faktiske lokation dermed bliver røbet.

Sikker browsing

Når du benytter en VPN, skjules din lokation og din gøren på internettet. Dette er naturligvis en langt mere sikker form for browsing, end hvis man ikke benytter en VPN. Uden en VPN efterlader du en masse spor online, som hackere og lignende kan få fat i og udnytte imod dig.

7 dages prøveperiode

Som nævnt får du en gratis 7 dages prøveperiode, når du downloader programmet her på siden. Dermed får du mere end rigeligt med tid til at afprøve programmet og dets muligheder, inden de 7 dage udløber, og du skal beslutte dig for, om du ønsker at betale for programmet. Når du har installeret programmet, bliver du bedt om at indtaste dine kortoplysninger. Du bliver dog ikke trukket nogen penge, før de syv dage er gået. Derudover kan du selvfølgelig til hver en tid afmelde abonnementet, allerede inden de syv dage er gået. Du behøver derfor ikke betale en eneste krone for programmet, og kan frit vælge ikke at benytte det mere, efter de syv dage.

Brugerflade og sprog

Det er et meget veludviklet program, som er super nemt at finde rundt i. Brugerfladen er moderne og simpel at se på, og alt overflødigt er skåret fra. Du navigere hurtigt og nemt rundt i menuerne, mens at aktiveringen af VPN’en er centreret i midten. Det eneste minus ved programmet, er at det desværre ikke fås på dansk.

Alternativer

Der findes mange VPN’er på markedet, og du bør derfor se så mange som muligt an, inden du lægger dig fast på den, der er bedst for dig og dine behov. Du kan se den fulde liste over alle de VPN’er, som vi her på siden tilbyder ved at følge dette link.

Konklusion

Hotspot Shield er en glimrende VPN, der sikrer din færden på internettet. Du kan benytte den til at få adgang til blandt andet det amerikanske Netflix-bibliotek, mens Kill Switch sørger for, at der ingen problemer opstår. Du får her på siden en 7 dages prøverperiode.

Download Hotspot Shield 7.4.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
460

Version
7.4.2

Tilføjet
08-12-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet

Størrelse
17.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
AnchorFree
Detaljeret information
Downloads
460
Version
7.4.2
Tilføjet
08-12-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet
Størrelse
17.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
30-08-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
AnchorFree
5 0 2

Afinstallering af Hotspot Shield

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Hotspot Shield fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Hotspot Shield, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Hotspot Shield være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.