Programmer » Internet / Netværk » Netværks Programmer

GameSpy download

Download GameSpy gratis her og spil online med alle dine venner.

Forestil dig en kæmpe spillehal hvor tusindvis af dedikerede spillere kan samles for at kæmpe. Det er, hvad GameSpy Arcade forsøger at tilbyde i en virtuel verden.
GameSpy startede ved blot at hjælpe Quake brugerne med at finde en fungerende server til at logge på, men i dag har det udviklet sig til en verden af ??mange forskellige spil. Udvikleren hævder, at millioner af spillere mødes online på GameSpy for at spille de hundredvis af online multiplayer-spil og gratis demoer det er knyttet til. De hævder også at deres alt-i-én brugerflade, finder de hurtigste spilservere som er op til 60% hurtigere end at spille spillet i browseren. Derudover har programmet integreret sms, voice chat og instant messaging.
Efter installationen scanner programmet din pc for de spil du allerede har installeret, og lister dem, der er GameSpy kompatible. Alle de store spil som Counter-Strike og Age of Empires er understøttet af GameSpy. Det centrale element i GameSpy er vennelisten, hvilket betyder, at du næsten altid er garanteret nogen der er online som du kan spille med eller mod (afhængigt af hvor mange venner du har selvfølgelig!)

Hvis du bruger en funktion der hedder "PlayerSpy«, samler det alle de venner, der er online. Du kan se, hvilke chat rum de befinder sig i, og hvilke spil de spiller. Hvis du har lyst at være med i spillet, skal du blot klikke på deres placering, og så kommer du straks derhen. Du kan også sende en chatbesked, starte en samtale eller sende en spilinvitation.

Download GameSpy 2.05 RC1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
414

Version
2.05 RC1

Tilføjet
02-12-2015
Kompatible systemer
Windows Vista, XP, 7 & 8

Størrelse
6.4 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
GameSpy
Detaljeret information
Downloads
414
Version
2.05 RC1
Tilføjet
02-12-2015
Kompatible systemer
Windows Vista, XP, 7 & 8
Størrelse
6.4 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
31-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
GameSpy
5 0 2

Afinstallering af GameSpy

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere GameSpy fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find GameSpy, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle GameSpy være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.