Programmer » Internet / Netværk » IRC - ICQ - Chat

Mumble download

Her kan du gratis og sikkert downloade kommunikationsprogrammet, Mumble.

Mumble er et program til at kommunikere med folk over nettet med. Det henvender sig primært til gamere. Det kan sammenlignes lidt med Skype, og så alligevel ikke.

Mumble benytter sig af kanaler, som man kan tilslutte sig, og det gør man ved hjælp af en IP-adresse, port og så vælger man et navn. På den måde kan man nemt tilslutte sig samme kanal som sine venner. Der findes både private og offentligt tilgængelige kanaler. Inde i kanalerne kan der laves forskellige rum, så man kun snakker med de folk man har lyst til. Der kan selvfølgelig sættes kode på rummene, så man ikke bliver forstyrret. Som sagt bliver mumble typisk benyttet af gamere, da det har en række fordele for netop gamere. Nogle af fordelen er bl.a:

-    Mumble har en rigtig lav forsinkelse af lyden, og det er godt i fx skydespil, hvor det er få sekunder, der kan være forskellen på liv eller død.

-    Selvom mumble tilbyder sådan en lav forsinkelse af lyden, så går det bestemt ikke udover lydkvaliteten. Tværtimod er den helt i top, og du har faktisk selv mulighed for at ændre på den i indstillinger.

-    Du har selv mulighed for at vælge, hvornår du vil snakke. I indstillinger kan du fx sætte ”K” til at være din tryk-for-at-snakke knap. Dette er også bedre kendt som push-to-talk. Du kan selvfølgelig også vælge at have snak slået til hele tiden, som man fx kender det fra Skype.

-    Når man er inde i et spil, kan man slå til i indstillinger, om man vil have en lille boks stående i et hjørne på skærmen. Inde i boksen er navnene på alle personerne i dit rum, og når en person så snakker, så lyser navnet op. På den måde er man aldrig i tvivl om hvem der siger hvad.

-    Til sidst skal der fremhæves en super fed detalje. Mumble tilbyder ved nogle spil en funktion der kaldes positional audio. Positional audio gør at positionen på spilleren der snakker i selve spillet, afgør hvordan du hører lyden i dit headset. Hvis du spiller et spil, og din ven løber bagved dig, og han så snakker så høres lyden som om den kommer bagfra.

Tak til Christoffer Lindegaard for denne anmeldelse.

Download Mumble 1.2.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
628

Version
1.2.4

Tilføjet
07-08-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
14.9 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
LightSpeed Gaming, LLC
Detaljeret information
Downloads
628
Version
1.2.4
Tilføjet
07-08-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
14.9 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
31-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
LightSpeed Gaming, LLC
5 0 2
100 kr

Afinstallering af Mumble

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Mumble fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Mumble, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Mumble være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.