Programmer » Internet / Netværk » Internetværktøjer

Spreed download

Bliv bedre til at læse hurtigere med Google Chrome udvidelsen Spreed. Den er gratis, og kan downloades lige her.

Det siges at vi kun bruger 10 % af vores hjernes ydeevne, og det gør sig også gældende når vi læser. Dine øjne kan registrere ord langt hurtigere end du tror, og din hjerne kan sagtens følge med og danne mening af ord og sætninger, når det går hurtigere end det typiske læsetempo. Derfor er det en god ide at anskaffe sig et program, der kan spare dig en masse tid, når du læser på internettet.

Netop det kan Google Chrome udvidelsen Spreed, der gratis kan downloades her på siden. Programmet slås til på en side, du ønsker at læse hurtigt, hvorefter en boks popper op og begynder at vise ordene et efter et.

Hvordan virker programmet?

Når programmet er slået til, skal du blot fokusere på det orange bogstav i hvert ord. Dette er nemlig midten af ordene, og derved har du lettest ved at registrere ordene. Herefter kan du spare en masse tid, ved at læse internetsider med Spreeds hjælp. Programmet lokaliserer selv den tekst der skal læses op, så du ikke behøver at bruge tid på at markere og indsætte sætninger. Du kan selvfølgelig indstille læsehastigheden, så den passer bedre til dig, hvis det enten går for hurtigt eller langsomt. 

Bliv bedre til at læse

Udover at du kan spare en masse tid ved at benytte Spreed, kan du også bliver en bedre læser af at benytte programmet. Ligesom med alt andet bliver du bedre og hurtigere, jo mere du gentager en øvelse. Derved kan du også gradvist sætte Spreeds tempo op, så du bliver hurtigere og hurtigere til at læse.

Se statistikker og administrer udvidelsen

Spreed giver dig muligheden for at se en række statistikker over udvidelsens bedrifter. Her kan du se hvor lang tid programmet har været i brug, og heraf hvor lang tid programmet har sparet dig. Du kan også se hvor mange ord der samlet er blevet læst gennem udvidelsen samt din læsehastighed. Disse statistikker giver dig et godt overblik over, præcis hvor stor en hjælp Spreed er for netop dig.

I Spreed-tab’en finder du også options, hvor du kan administrere udvidelsen.  Her kan du tilføje hjemmesider, hvor du ikke ønsker at udvidelsen skal bruges. Her er sider som Facebook eksempelvis allerede tilføjet fra start, fordi det er de færreste, der ønsker at læse deres tidslinje på Facebook hurtigt igennem.

Installation

Som nævnt er Spreed en udvidelse til Google Chrome. Når du klikker på download føres du derfor til Chrome shoppen, hvor du kan downloade udvidelsen. Det tager blot et par sekunder, som du kan se her nedenfor.

Tilgængelighed

Spreed er en udvidelse til Google Chrome. Du kan derfor ikke få adgang til den, hvis du er bruger af eksempelvis Firefox, Safari eller Edge.

Konklusion

Spreed er et meget nyttigt program til dig der enten vil spare tid når du læser online, eller dig der ønsker at blive bedre til at læse hurtigt. Det er en Google Chrome udvidelse, der er utrolig simpel at installere og gøre brug af. Du kan indstille Spreed, så det passer præcist til dit niveau, mens du også kan se statistikker over hvor lang tid du har sparet på at bruge Spreed.

Download Spreed 2.3.4.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
418

Version
2.3.4.9

Tilføjet
18-10-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet

Størrelse
1.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Troy Shu
Detaljeret information
Downloads
418
Version
2.3.4.9
Tilføjet
18-10-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet
Størrelse
1.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
30-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Troy Shu
3 0 2

Afinstallering af Spreed

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Spreed fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Spreed, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Spreed være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.