Programmer » Internet / Netværk » Internetværktøjer

Momentum download

Download Momentum til Google Chrome gratis her

Synes du hverdagen hurtigt kan blive uoverskuelig? Mangler du ofte motivationen til at færdiggøre opgaver og andre ting i din dag? Vi kender det vidst alle sammen godt, det er ikke altid man lige kan være 100% på. Nogle gange ville det være rart, hvis man kunne få et skub, eller et par gode ord til inspiration. 

Specielt nu hvor efteråret hurtigt har erstattet sommeren, dagene bliver kortere og regnen falder ustandseligt, kan vi i særdeleshed bruge netop det ekstra skub. 

Det er det som Momentum er til for. Som navnet hentyder til, er det et forsøg på at supplere dig med netop det “momentum”, du kan bruge, til at komme de sidste skridt i mål. 

Få kontrol med din hverdag og motivation til dit arbejde

Momentum er en extension til Google Chrome. Det vil sige et lille Addon (tilføjelsesprogram), der ændrer nogle aspekter af din browser, hvis du bruger Google Chrome. 

Momentum giver dig en række brugbare værktøjer,  der kan give dig en hånd med at holde styr på de ting, du skal nå i din hverdag, og samtidig giver dig nogle gode ord med på vejen. 

I momentum kan du lave en To Do List, altså en liste over ting du skal nå. Når du i løbet af dagen får gjort de ting, du skal, kan du tjekke dem af, og programmet roser dig. At få visualiseret og valideret de fremskridt, man laver på en dag, er en belønning i sig selv.

Du får desuden også daglige flotte billeder, til at inspirere dig. Det kan være klassiske landskabsfotos, eller snapshots fra det smukke byliv. Yderligere er der også inspirerende quotes, der vises på din Momentum startside hver dag. Så får du noget, du kan gå og gruble over i løbet af dagen, hvis din hjerne trænger til en pause fra det seriøse. 

Man kan også tilføje og designe sine egne mantraer, der så vil blive vist i programmet. Det kan være, du et eller andet sted har læst noget, der gjorde indtryk på dig. Så kan du tilføje det til Momentum, og få det vist i de situationer, du har mest brug for det. 

Lækkert design ned til mindste detalje

Momentum er designet med brugervenlighed for øje. Programmet er dedikeret til at gøre din hverdag mindre kaotisk, og dette er klart reflekteret i programmets design og brugerflade. 

Når du åbner et nyt vindue i din Chrome browser, bliver du mødt af dit daglige billede samt en god quote. Så er der en linje, hvor du kan tilføje dagens hovedmål. 

I højre bund er der en to do list, og her tilføjer du bare hvad du skal nå, og streger af, hvad du når i løbet af dagen. Der er desuden også en vejrudsigt i toppen, så du kan se temperaturen, regnfald, blæst etc. 

Nede i venstre bund har du så indstillingerne. Her bliver dine daglige billeder og quotes lagret, så du kan skifte imellem dem. Det er lidt sjovt at samle på dem over tid. Her kan du også brugerdefinere mange af aspekterne ved tilføjelsen, såsom hvad der vises i vinduet etc. 

Konklusion

Momentum er et fint lille program, der kan påvirke din hverdag i høj grad med positiv effekt. Programmet hjælper dig med at organisere og holde styr på de ting, du skal nå, mens det samtidig giver dig nogle gode ord med på vejen til motivation. 

Lyder de her ting attraktive og brugbare for dig, så kan Momentum kun klart anbefales.

Download Momentum 1.12.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
449

Version
1.12.3

Tilføjet
27-09-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac OS

Størrelse
12.31 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Momentumdash
Detaljeret information
Downloads
449
Version
1.12.3
Tilføjet
27-09-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac OS
Størrelse
12.31 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
11-09-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Momentumdash
5 0 2

Afinstallering af Momentum

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Momentum fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Momentum, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Momentum være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.