Programmer » Internet / Netværk » Internetværktøjer

Bing Desktop download

Søg på nettet direkte fra skrivebordet med Bing Desktop til Windows, som du kan downloade gratis.

Bing Desktop er et gratis program til Windows, der samler en masse af funktionaliteten fra søgemaskinen til en smart toolbar på dit skrivebord. I vores test installerede vi det på en PC med Windows 7 64-bit, men siden at programmet er lavet af Microsoft, virker det garanteret på de fleste udgaver.

Under installationen vil Bing Desktop blandt andet have dig til at sætte Internet Explorer som din standard browser, men da det umiddelbart ikke har en effekt på Bing Desktop, anbefaler vi, at man bare ignorerer det. Brugerfladen følger deres nye designstil med hvide ikoner og blå farver, og det gør virkeligt, at programmet er en fornøjelse at bruge. Du kan trække toolbaren rundt på skrivebordet og placere den lige, hvor du ønsker.

Hovedfunktionen er selvfølgelig søgefunktionaliteten, men vi er ikke helt sikre på, hvorfor at man kun kan få søgeresultater fra lande som Tyskland, England og Amerika. Heldigvis er der også mange andre funktioner i menuen, som man kan udforske, heriblandt vejr, topnyheder, billeder og Facebook, og dem alle ser umiddelbart ud til at fungere rigtig godt.

Overordnet, så er Bing Desktop et godt program, men har folk virkeligt brug for det? I en verden hvor alle alligevel har browseren åbent, er det svært at se nødvendigheden af en toolbar til skrivebordet, som kan stort set det samme. Det skal dog siges, at Bing Desktop sandsynligvis gør det langt hurtigere at søge på nettet for mange folk, og så kan man jo ikke brokke sig, når det hele leveres med en så pæn brugerflade.

Download Bing Desktop 1.3.363.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
436

Version
1.3.363.0

Tilføjet
27-12-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
9.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
436
Version
1.3.363.0
Tilføjet
27-12-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
9.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
31-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
5 0 2

Afinstallering af Bing Desktop

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Bing Desktop fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Bing Desktop, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Bing Desktop være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.