Programmer » Internet / Netværk » Internetværktøjer

Adguard Web Filter download

Her kan du gratis downloade softwaren, Adguard Web Filter på dansk, som fjerner reklamer på nettet.

Bliver du tit forstyrret af bannerreklamer og popup-sider, når du surfer på nettet? Så må det være på tide, at du anskaffer dig en adblocker. Adblockers blokerer for reklamer og lignende på internettet, så du kan surfe uden at blive forstyrret.

Et af de absolut stærkeste programmer til dette, er Adguard Web Filter. Det udmærker sig ved ikke blot at være en simpel adblocker. Der er i stedet tale om et filtreringsprogram, hvor du kan skræddersy det til at passe til lige netop dine behov.

Surf hurtigere på nettet

Adguard Web Filter gør det ikke blot muligt at surfe uden forstyrrende reklamer. Reklamernes fravær gør nemlig også din internetsurfing langt hurtigere. Hver gang du klikker ind på en hjemmeside, skal din computers internetforbindelse normalt loade en masse reklamer og lignende. Derfor kan det ofte tage frustrerende lang tid at surfe rundt på nettet. Men når Adguard Web Filter blokerer reklamerne, skal din internetforbindelse blot loade den hjemmeside, du forsøger at komme ind på. Dermed sparer du en masse tid, og kan surfe rundt langt hurtigere.

Tilpas din oplevelse

En særlig fordel ved at benytte Adguard frem for andre adblockers er, at du ved andre adblockers ofte ikke kan tilpasse programmet. De fleste adblockers kan kun slås til og fra, og når de er til blokerer de derved alt der registreres som reklamer eller lignende. Men med Adguard får du muligheden for at tilpasse alle dele af programmets filtreringsproces, hvis du ønsker.

Når programmet er installeret, bliver du spurgt, om du ønsker at foretage ændringer ved de standardindstillinger, som udviklerne har sat programmet til. Her kan du altså vælge fra start af, hvilke indstillinger du ønsker. Du kan dog også benytte standardindstillingerne, hvorefter du selvfølgelig til hver en tid kan foretage ændringer.

Klar til brug på få sekunder

Programmet kan som nævnt downloades gratis her på siden. Når du klikker download hentes programmet ned, hvorefter du kan installere det. Denne proces kan med mange programmer være lang og irriterende, hvis man ønsker at gøre brug af et program med det samme. Med Adguard Web Filter skal du dog blot vente et par sekunder.

Installationen foregår lynhurtigt, og så snart den er slut, er programmet aktivt. Du skal dermed heller ikke genstarte hverken computer eller browser, og kan derfor med det samme gå i gang med at surfe på nettet uden irriterende reklamer.

En adblocker til alle browsere

En anden ting der er utroligt smart ved Adguard Web Filter, er at det installeres som et program på din computer, og altså ikke som en tilføjelse til din browser. Dette er nemlig smart, fordi at Adguard er udviklet til brug med alle browsere, og du derfor kan benytte programmet uanset hvilken browser du gør brug af. Tilføjelses-adblockers er kun udviklet til en browser, og beskytter dig derfor ikke mod reklamer, hvis du skifter browser. Med Adguard Web Filter kan du have flere forskellige browsere installeret på en gang, som alle beskyttes mod reklamer af den samme adblocker - Adguard. Dermed skal du heller ikke ud og have en type adblocker til din Windows PC og en anden type adblocker til din Mac. Adguard kan nemlig også hentes til Mac, så alle dine enheder beskyttes af det samme program.

Forældrekontrol

Adguard Web Filter er særligt godt til, hvis du som forældre gerne vil holde styr på, hvilke reklamer der popper op på dine børns computere. Programmet kan i Forældrekontrolmenuen indstilles, så indhold skabt til voksne såsom porno og lignende, ikke figurerer på dit barns computer. Dermed behøver du ikke blokerer for alle reklamer, men blot dem du ikke ønsker dit barn eksponeret for.

Brugervenlighed

Adguard er et ekstremt brugervenligt program, der er meget simpelt at navigere rundt i. Når det er åbent figurerer den store tænd/sluk knap midt i programmet, så du altid kan slå det til eller fra, mens du finder indstillinger og lignende i højre hjørne. Derudover er programmet selvfølgelig også på dansk, hvilket er en enorm hjælp. Ting som adblocking og lignende kan ofte blive en snørklet og teknisk affære, som ikke ligefrem bliver lettere, hvis det foregår på engelsk. Derfor er det også et kæmpe plus, at Adguard automatisk installerer sig selv på dansk for dig.

Alternativer

Selvom Adblocker Web Filter er et utroligt populært valg blandt adblockers, er der også mange andre gode konkurrenter på banen. Derfor opfordres du til at tage et kig på flere end blot Adguard,  inden du beslutter dig for, hvilken adblocker der passer bedst til dig og dine specifikke behov. Selvom de alle sammen blokerer reklamer, har de også en række forskelle, der er værd at tage højde for. Du kan blandt andet tage et kig på Adblock Plus, der også er et meget populært program til adblocking, og som har en række andre features end Adguard. Du kan læse meget mere om Adblock Plus samt downloade programmet gratis, ved at klikke her.

Konklusion

Adguard Web Filter er et fantastisk program til blokering af reklamer, pop-up vinduer og lignende. Programmet kan downloades gratis her på siden, hvorefter det er klart til brug med det samme. Installationen tager blot et par sekunder, hvorefter du kan benytte programmet uden at skulle genstarte hverken computer eller browser. Blokeringen af reklamer betyder, at din internetbrowsing bliver hurtigere end nogensinde, og du kan dermed spare en masse tid, hvor du ellers skulle sidde og vente på, at reklamer på diverse sider bliver loadet. Særligt for Adguard kan du skræddersy programmet og dets filtrering, så kun de ting du ønsker blokeret, bliver det. Dermed er der ikke tale om en “alt-eller-intet” blokering, som man ofte kan finde hos andre adblockers. Derudover er Adguard et program til din computer, og altså ikke en tilføjelse til din browser, som mange andre adblockers er. Derfor bliver alle dine browsere beskyttet mod reklamer af det samme program. Programmet installerer automatisk sig selv på dansk, hvilket gør det meget lettere at forstå og forholde sig til, når der arbejdes med tekniske aspekter som adblocking og browsing. Det er desuden super simpelt at finde rundt i, mens du altid kan slå programmet til og fra, på den store knap, der figurerer midt i programmets interface.

Download Adguard Web Filter 5.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
961

Version
5.9

Tilføjet
03-01-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
0.4 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Adguard
support.en@adguard.com
Detaljeret information
Downloads
961
Version
5.9
Tilføjet
03-01-2013
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
0.4 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
30-07-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Adguard
5 0 3

Afinstallering af Adguard Web Filter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Adguard Web Filter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Adguard Web Filter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Adguard Web Filter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.