Programmer » Internet / Netværk » FTP Programmer

SQLBackupAndFTP download

Download en gratis prøveperiode af SQLBackupAndFTP her.

SQLBackupAndFTP er ret selvforklarende i forhold til hvad, som programmet kan.

Med SQLBackupAndFTP er det muligt at lave backup af ens mest følsomme dokumenter. Det er også muligt at opsætte en FTP-klient, så man let kan dele og downloade både store og mindre filer. SQLBackupandFTP har en gratis prøveperiode på 14-dage, så der er umiddelbart ingen grund til ikke at prøve programmet af.

Både til private og virksomheder

SQLBackupAndFTP har prioriteret simplicitet i deres udvikling, og det kan tydeligt ses. Programmet er oplagt til både private og virksomheder, da grænsefladen er en leg at finde rundt i. Programmet har et hav af både essentielle såvel som bonusfunktioner.

Backupfunktionerne er dog nogle af de mest essentielle, da de er udviklet til perfektion. Det er muligt at tage backup af en hel mappe på én gang, så man slipper altså derved for at vælge filer enkeltvis.

Backupsektionen har også en masse ekstrafunktioner såsom mulighed for at opsætte en automatiseret backup hvornår end man ønsker. Det vil sige, at man kan vælge, at programmet skal foretage en backup af en given mappe hver eneste dag, måned eller måske hver anden uge, det er helt op til en selv.

Det er ligeledes muligt at sætte programmet til automatisk at slette og rode op i gamle backups, så ens database ikke er proppet med filer, som ikke længere er relevante. En anden stor fordel ved SQLBackupAndFTP er, at programmet ikke er begrænset i form af filformater. Programmet understøtter nemlig alverdens filtyper, så man skal ikke frygte, at ens sensitive dokumenter ikke kan få en backup.

De mange ekstrafunktioner

SQLBackupAndFTP har utvivlsomt haft enorm fokus på brugervenlighed og let tilgængelighed. Men programmet har også et stort sortiment af ekstrafunktioner, som kan være ret spændende.

SQLBackupAndFTP har så mange ekstrafunktioner, at det er svært at komme ind på dem alle sammen i denne anmeldelse, og derfor begrænser vi os til at nævne vores favoritter blandt dem. Det er muligt at opsætte midlertidige-mapper. Det er mapper, hvor der kun bliver foretaget en backup i begrænset tid. Fordelen ved dette er, at man igen ikke skal til at rode med ældre og forældet backups, da den midlertidige backup per automatik har en begrænset levetid.

Det er dertil også muligt at komprimere ens filer (og mapper) til .zip, .7-zip engine eller .7z. Fordelen ved at komprimere ens filer er, at de fylder væsentlig mindre, og de er derfor hurtigere både at uploade og downloade, alt efter hvad man ønsker. Dertil er det også muligt at implementere kodeordsbeskyttelse, så hvis man af den ene eller anden grund skulle miste ens filer til uvedkommende, så er de nødsaget til at indtaste det korrekte kodeord før, at de kan pakke filerne ud.

Komprimering af filer med kodeord er for os i forvejen et ret højt sikkerhedsniveau, men SQLBackupAndFTP stopper ikke her. Programmet har en ekstraindstilling, som gør det muligt, at opsætte en proxyforbindelse. Det vil sige, at ens backup og fildeling forbliver tæt på fuldstændig anonym.

Det eneste krav er, at man har en proxyadresse, da dette ikke følger med programmet. Dette er en af de indstillinger, som kræver en smule teknologisk erfaring hvis man vil have glæde af den. Men uanset hvad, så er vi glade for at funktionen eksisterer.  

FTP’s lange historie

Vi har skrevet meget om SQLBackupAndFTPs backupfunktion, da det utvivlsomt er den, som vi er mest imponeret over. Med det sagt, så er FTP-klienten heller ikke til at klage over. FTP står for file transfer protocol og er en ældre teknologi indenfor fildeling, men derfor stadig utrolig velfungerende. Det fungerer grundlæggende således, at der er en database, som opbevarer filer, så de ikke fylder på ens harddisk. Dernæst kan man downloade dem efter ønske. Et godt eksempel er vores hjemmeside. Når man downloader en fil fra os, så er downloadfilen sikkert placeret i en FTP-server, som finder filen frem til dig, når du downloader et program.

FTP-klienter har altid været populære gennem tiden, og det er der gode grunde til. Selvom at det er en ældre teknologi, så virker den fuldstændig upåklageligt. FTP er heller ikke særlig besværligt at arbejde med, men alligevel har SQLBackupAndFTP formodet at gøre det endnu lettere.

Fantastisk design

SQLBackupAndFTP har et utrolig lækkert design, som er en leg at navigere rundt i. Den store grænseflade præsenterer alle funktionerne så snart man åbner programmet, og det bidrager til programmets samlede brugervenlighed og simple design.

Konklusion

Både private og virksomheder kan få enorm glæde af SQLBackupAndFTP. Programmet har et hav af avancerede og simple funktioner, som er sjove at rode med. Hvis man arbejder med mange filer, så kan man kun få glæde af backup og FTP. Ved backup sikrer man sig, at ens mest følsomme filer forbliver beskyttet, og altid er til at finde, hvis man skulle være uheldig og ens harddisk går i stykker. FTP-funktionen gør, at man kan opbevare store mængder af filer på en FTP-server, så de derved ikke tager unødvendig plads på ens harddisk.

SQLBackupAndFTP har som sagt en gratis prøveperiode på 14-dage, så hvis man har følsomme filer liggende på ens harddisk, eller filer, som fylder alt for meget, så er SQLBackupAndFTP uden tvivl et download værd.    

Download SQLBackupAndFTP 12.2.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
190

Version
12.2.9

Tilføjet
10-10-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
84.8 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
SQL
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
190
Version
12.2.9
Tilføjet
10-10-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
84.8 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
21-10-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
SQL
0 0 1

Afinstallering af SQLBackupAndFTP

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SQLBackupAndFTP fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SQLBackupAndFTP, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SQLBackupAndFTP være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.