Programmer » Internet / Netværk » Fildeling

Radmin download

Den danske version af Radmin har en gratis prøveperiode på 30 dage, som kan downloades her.

Radmin lader dig tilslutte en række fjerncomputere, hvor du derefter har adgang til diverse computeres filer og e-mails. Du kan eksempelvis tilslutte din bærbar med din arbejdscomputer, så hvis du er ude at rejse, så har du altid de nødvendige filer med dig. Det er umiddelbart ligegyldigt hvor hurtigt din internetforbindelse er på rejsen, så længe at du har internet tilgængeligt. Programmets fremragende optimering, lader dig nemlig med lethed benytte fjerncomputeren selv med langsomt internet.

Men hvor sikkert er det at bruge? Radmins sikkerhedsniveau er ekstremt højt, og er helt sikkert en mærkesag for udvikleren. Programmet har eksisteret i 17 år, og i løbet af de 17 år er der aldrig blevet fundet sårbarheder. Der er ingen begrænsninger for hvor mange computere, som du ønsker at tilslutte. Prisen stiger dog, hvis du ønsker at tilslutte mere end én computer af gangen.

Vi kan konkludere at Radmin lever op til vores forventning, det er lynende hurtigt og ekstrem brugervenligt at benytte. Det er ganske forståeligt at programmet bliver benyttet af over 100.000 forskellige virksomheder.     

Download Radmin 3.5.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
357

Version
3.5.1

Tilføjet
27-10-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
8.58 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Radmin
Detaljeret information
Downloads
357
Version
3.5.1
Tilføjet
27-10-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
8.58 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Radmin
5 0 2
100 kr

Afinstallering af Radmin

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Radmin fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Radmin, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Radmin være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.