Programmer » Generelt » Underholdning & Viden

Web Cartoon Maker download

Lav dine egne tegnefilm med Web Cartoon Maker. Download det gratis her.

Vil du gerne lave animerede tegnefilm, men ved ikke, hvordan man griber det an? Hvis svaret er ja, så er Web Cartoon Maker et velegnet værktøj for dig. Programmet blev oprindeligt designet som et simpelt online-værktøj til at hjælpe folk med at tilføje animationer til deres tegneserie design nemt. Det har imidlertid nu udviklet sig til et komplet stand-alone desktop program, der ikke er afhængige af Web scripts og compilere.

Web Cartoon maker skaber tegnefilm ved kompilering af C ++ scripts. Selv om dette kan lyde skræmmende, og du måske tror at du skal være en god programmør for at bruge softwaren, så kan du tage det helt roligt. Du vil få mange nyttige tutorials af producenten på deres officielle hjemmeside, der guider dig gennem processen. De tutorials indeholder praktiske scripts, der viser, hvordan man kan opnå forskellige resultater.

Dybest set, skal du bare indtaste de rigtige scripts ind i softwaren så du skaber en bred vifte af animationer, herunder blinkede, gående og talende. Softwaren bruger "eSpeak" tale motor, som understøtter mange sprog og er kompatibel med forskellige operativsystemer, herunder Windows 7. Talemotoren er relativt lille, og lyder ens uanset hvilket system, der anvendes.

Web Cartoon Maker installationsfilen kommer ikke med et komplet bibliotek af billeder, lyde og figurer til at skabe de animerede tegnefilm. Brugerne henter relevante medier, når de har brug for dem. Dog kan de, der ønsker at arbejde helt fra deres skriveborde hente et komplet bibliotek i zip-format.

Download Web Cartoon Maker 1.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
903

Version
1.5

Tilføjet
03-02-2017
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7

Størrelse
6.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Web Cartoon Maker
Detaljeret information
Downloads
903
Version
1.5
Tilføjet
03-02-2017
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7
Størrelse
6.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Web Cartoon Maker
5 0 2

Afinstallering af Web Cartoon Maker

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Web Cartoon Maker fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Web Cartoon Maker, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Web Cartoon Maker være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.