Programmer » Generelt » Underholdning & Viden

Sharp World Clock download

Sharp World Clock lader dig se forskellige tidszoner direkte på dit skrivebord. Der er en gratis prøveperiode, som kan downloades her.

Du vælger selv hvilke tidszoner som du ønsker at have lige foran dig. Ønsker du mere specifikke områder, som eksempelvis London kan du også gøre dette. Hvis du har valgt London, så står navnet på byen også på uret. Desuden er nationalflaget også placeret på urskiven. Både navnet og nationalflaget kan justeres og tilpasses så det passer dig. Du kan også fjerne flaget fuldstændig, hvis det er det, som du ønsker.

Der er ingen begrænsninger over hvor mange forskellige tidszoner, som du ønsker at tilføje. Derfor er det som regel en god idé at hvert fald beholde teksten, så man ved præcis hvilken tidszone som man kigger på. Sharp World Clock har også en vejr og nyhedsfunktion, så du kan holde øje med de forskellige områder mere specifikt. Yderst brugbart hvis man glæder sig til en rejse, eller hvis man har en bekendt et andet sted i verden.

Alt i alt er Sharp World Clock et fremragende lille stykke software at have. Det er langt bedre, end de mange alternativer. Men efter prøveperioden på 15-dage, så skal man også af med 200 DKK.

Download Sharp World Clock 8.0.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
402

Version
8.0.2

Tilføjet
19-10-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
10.1 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Johannes Wallroth
Detaljeret information
Downloads
402
Version
8.0.2
Tilføjet
19-10-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
10.1 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Johannes Wallroth
5 0 2

Afinstallering af Sharp World Clock

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Sharp World Clock fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Sharp World Clock, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Sharp World Clock være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.