Programmer » Generelt » Underholdning & Viden

My Family Tree download

Download My Family Tree gratis her

Slægtsforskning er blevet til en rigtig populær hobby. Det skyldes blandt andet, det er blevet lettere, at gå til det. Man har fået en masse smart software, der hjælper til, det er lettere at få adgang til kirkebøger etc. Derfor kan man hurtigere og lettere finde frem til glemte familiemedlemmer, og få et indblik i deres liv. 

Det er dog også en rigtig god måde at sørge for, dem der lever nu, også på en eller anden måde har en stemme, selvom de er gået bort. Dem der står os tætte vil vi gerne huske for det bedste, og med et program som My Family Tree kan dette gøres på helt nye måder. 

Opsæt et stamtræ over din familie

My Family Tree tillader dig at lave et digitalt stamtræ over din familie, som du kan gemme på din computer, og sende videre til andre interesserede. Et typisk stamtræ fortæller dig navnet på personen, hvornår de er født, hvornår de eventuelt er døde, og hvilket køn de er. Derudover kan man se, hvordan andre familiemedlemmer relaterer til dem, om de søstre eller onkler. 

Med My Family Tree kan du dog gøre langt mere end blot kedelige tal. Du kan nemlig danne en hel profil over personen og deres liv. Det er langt mere spændende at læse om en persons bedrifter, drømme og aspirationer end deres dødsdato. Du kan også indsætte billeder, og detaljer som højde, vægt og øjenfarve for virkelig at få personen til at komme til live. 

Du kan altså tilføje et mere personligt touch til dine familiemedlemmer, når du laver dit stamtræ. Det er ekstra arbejde, men det tillader for langt mere sjov og refleksion. 

Traditionelt og velfungerende design

My Family Tree har ikke det mest moderne af designs, men det skader ikke den overordnede brugeroplevelse. Alting er ganske pænt sorteret i relevante og letforståelige kategorier, som du får adgang til i toolbaren i toppen af programmet. Her popper der drop-down vinduer ned, så du kan se, hvad du kan tage i brug. 

I midten af skærmen har du selve dit illustrerede stamtræ, hvor de typiske data om personen bliver vist. Ved at klikke på personen får du på en menu ude i højre side al den ekstra information, du kan tilføje til dem. 

Konklusion

My Family Tree er uden tvivl et relevant program for dig, der er interesseret i family history. Du får gode muligheder for at lave et stamtræ, der også har et personligt touch, og derfor kan det kun anbefales.

Download My Family Tree 9.4.0.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
277

Version
9.4.0.0

Tilføjet
13-03-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
7 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Chronoplex Software
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
277
Version
9.4.0.0
Tilføjet
13-03-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
7 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Chronoplex Software
0 0 1

Afinstallering af My Family Tree

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere My Family Tree fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find My Family Tree, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle My Family Tree være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.