Programmer » Generelt » Underholdning & Viden

Fitstar download

Kom i form med Fitstar. Download en gratis prøveversion her.

Hvis du er klar og motiveret til at komme i form igen og miste de ekstra pund du har taget på, så har du brug en personlig træner. Eller har du? Fitstar er en app, der er udviklet til at hjælpe dig med at finde de motionsprogrammer, der holder dig motiveret til at træne hver dag.

Fitstar gør det nemt at få og holde sig i form med dynamiske programmer, der hele tiden tilpasser sig din feedback, mål og evner - ligesom en personlig træner gør! Uanset om du er hjemme, ude at rejse eller hvis du ikke kan komme i fitnesscenteret, så sikrer appen at du får den gode træning når som helst, hvor som helst, som du har brug for.

Nå dine mål hurtigere med daglige motionsrutiner der er tilpasset til dig. Der tilføjes hele tiden nye øvelser så det bliver ved med at være sjovt at træne. Det eneste du behøver at gøre, er at forpligte dig til at træne.

Gør dig klar til at blive motiveret til at træne hver dag og komme i form igen. Folk vil kigge efter dig, når du går på gaden og din bedre halvdel vil elske dig for det. Men vigtigst af alt, vil du elske dig selv for at gøre det.

Download Fitstar 3.1.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
460

Version
3.1.1

Tilføjet
17-02-2017
Kompatible systemer
Android & iOS

Størrelse
Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Fitbit
Detaljeret information
Downloads
460
Version
3.1.1
Tilføjet
17-02-2017
Kompatible systemer
Android & iOS
Størrelse
Mb
Licens
Trialware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Fitbit
3 0 2
100 kr

Afinstallering af Fitstar

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Fitstar fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Fitstar, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Fitstar være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.