Programmer » Generelt » Underholdning & Viden

Epicurious download

Epicurious opskriftsapp. Download den gratis her og bliv inspireret til at lave mad på ny.

Epicurious til iPhone og iPad kan du have med både i køkkenet og til købmanden. Det er en alletiders madlavningsfølgesvend, og det er en af ??de bedste i kategorien. Startskærmen på iPhone-version blot giver dig hurtige links til sæsonbestemte og sponsorerede opskrifter, men ved at indtaste et søgeord i søgefeltet nederst i interfacet kan du gennemse tusindvis af online opskrifter.
Hvis du ønsker mere kontrol over din søgning, kan du springe søgefeltet over og trykke på knappen Søg nederst på skærmen. Så kan du søge efter bestemte ingredienser, måltidstype og sæsonbetonede opskrifter.

Søgeresultater er ekstremt nemme at gennemse, med kun opskriftens navn, et billede, og bruger anmeldelser for opskriften - du kommer til hovedparten af ??opskriften ved at trykke Vis opskrift. Ved at swipe til venstre kommer du videre til den næste opskrift i dine søgeresultater, hvilket gør det nemt at finde noget der passer til dit humør. Når du finder en opskrift du kan lide, kan du tilføje den til dine favoritter til senere brug.

Når du har besluttet, hvad du vil lave, så tryk på plustegnet ud for opskriften navn for at føje den til din indkøbsliste. Epicurious viser så hver ingrediens, som du kan vælge fra efterhånden, som du har lagt dem i indkøbskurven i supermarkedet.
Samlet set er Epicurious en af ??de bedre opskrift databaser til rådighed for iOS, med simple kontrolpaneler og praktiske funktioner, der vil være nyttige under madlavningen. IPad version er endnu bedre, da du kan tilføje mere information til hver side, og det er nemmere at læse, mens du laver mad i køkkenet. Enhver, der har brug for en hjælpende hånd i køkkenet bør download Epicurious.

Download Epicurious 6.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
526

Version
6.0

Tilføjet
04-11-2016
Kompatible systemer
iOS

Størrelse
52.8 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
CondeNet
Detaljeret information
Downloads
526
Version
6.0
Tilføjet
04-11-2016
Kompatible systemer
iOS
Størrelse
52.8 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
CondeNet
5 0 2

Afinstallering af Epicurious

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Epicurious fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Epicurious, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Epicurious være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.