Programmer » Generelt » Underholdning & Viden

Duolingo download

Lær op til 90 sprog med Duolingo gratis her

At lære et nyt sprog er blevet en ret populær aktivitet i disse tider. Det er ikke helt underligt, nu hvor verden synes at åbne sig mere og mere op og vi alle kommer tættere på hinanden på trods af nationalitet. Folk rejser meget mere, end de nogensinde har gjort og til steder, der for bare 20 år siden slet ikke blev betragtet som et sted, man kunne tage på ferie. 

Samtidig med denne udvikling er der så også kommet rigeligt med værktøjer, der kan hjælpe dig med at lære langt de fleste sprog, der er derude om det er Spanish, French, tyrkisk portugisisk eller hvad du kunne drømme om.

Duolingo er en af de her applikationer, der den seneste tid har oplevet stor popularitet blandt verdens befolkning og det er med god grund. 

Øv 15 minutter hver dag med Duolingo

At lære et helt nyt sprog kan godt være en udfordring. For hvor er det helt præcist, man starter? Hvad er den bedste måde at øve sig på? Hvis man selv skulle stykke alt det sammen, står man med dobbelt så meget arbejde, og det kan hurtigt gå hen og blive frustrerende, og i sidste ende måske ødelægge din lyst til at lære et nyt sprog. 

Derfor træder Duolingo ind, og gør det trælse arbejde for dig, så du bare kan fokusere på at lære det sprog, du gerne vil. Duolingos filosofi er, man koncentreret skal lære o øve sig 15 minutter om dagen. Dette gør man med Duolingos forskellige øvelse, der typisk indeholder 10 opgaver. Det kan være at oversætte en sætning, indsætte et manglende ord, lytte til en sætning og skrive den eller sige en sætning. Man får herved trænet alle færdighederne i et sprog. 

De første øvelser starter altid let ud. Her får du lært nogle helt normalt og brugbare og og sætninger, du kan bruge i hverdagen. Senere hen dykker man dog ned i de mere svære ting, hvor grammatikken spiller en stor rolle. 

Hvor øvelse har en sektion, hvor du kan læse de grammatiske regler og konventioner for det, du skal til at lære. Det er ret vigtigt, du sætter dig ind i det for at forstå helt præcist, hvad du skal, og hvordan de specifikke grammatiske emner fungerer i diverse situationer. Duolingo anbefaler også, du selv tager noter af det, du lærer, og skriver vigtige sætninger ned, du kan få brug for. 

Hold motivationen i gang

Det der med at skulle gøre noget konsekvent hver dag, kan godt være en udfordring. Vi kan det nok alle sammen, når den travle hverdag sparker på døren, og vi render trætte rundt uden det store overskud til så meget andet. 

Duolingo tager højde for dette, og tager mange gode initiativer til at holde dig engageret, når du skal øve dig hver dag. Du får nemlig en grund til at blive ved. For eksempel er der forskellige ligaer, man kan rangere op eller ned i på baggrund af, hvor meget man har øvet sig. Når man først har rangeret op, vil man ikke ned igen. For så føles ens arbejde spildt. 

Du kan også låse op for achievements, der er en slags medaljer for, hvad du har udrettet. Man har altså altid noget at sigte efter, når man bruger appen.

Hver dag man øver og optjener point opnår man en “streak”. En streak er det antal dage, du konsekvent har øvet i uden at springe en dag over. Jo højere den bliver, jo bedre føles det, og jo værre føles det også hvis man mister den. 

Undervejs mens man lærer et sprog tjener man også appens virtuelle møntfod: Lingots. Lingots bruges til mange forskellige ting. For eksempel kan du fryse din streak en dag, hvis du virkelig ingen mulighed har for at øve. Du kan også satse dem og få dem fordoblet, hvis du øver hver dag i en uge. De kan også bruges til at låse op for sjove og mere specielle øvelser. Typisk er det noget som, hvordan man er romantisk på et sprog, for eksempel. 

Til dig der vil være smart i en fart

Vi kender det nok alle sammen godt. Vi er rejst til et fremmed land på ferie, og vi er i en situation, hvor vi gerne vil blære os lidt; Vise de lokale, vi kan lidt af deres lingo. Her er en app som Duolingo virkelig rar at have ved hånden. 

Man kan nemlig ret hurtigt lære en masse basale ting, som er brugbare i mange turistsituationer, såsom når man skal bestille og betale på en restaurant, spørger om direktioner i byen eller bare føre en kort samtale. 

Eller måske er det noget, der er mere nede på jorden. Du har måske en ven fra Portugal, du snakker ret ofte med. Så ville det være sjovt, hvis du kunne svare tilbage på portugisisk.

Sødt og velkommende design

Når man åbner op for Duolingo i appen eller på deres hjemmeside, føler man med det samme, man er budt velkommen. Den lille søde grønne ugle, der er deres maskot, byder dig hjerteligt velkommen, og er glad for at se dig igen. Farverne er lyse og positive, og gør dig i godt humør. 

Opsætningsmæssigt er det hele også fint og ordentligt. I toppen har du forskellige sektioner, hvor du kan finde dine øvelser, forummer hvor du kan udveksle ideer og teorier om det sprog, du lærer og butikken, hvor du kan bruge dine Lingots. 

Duolingo er desuden også bevidst designet til at strømline din oplevelse. Du kan for eksempel ikke bare springe øvelser over uden at have styr på dem. Hvis du allerede har lært noget af sproget fra for eksempel en uddannelsesinstitution kan du tage en test med de øvelser, du vil springe over. Består du kan du bevæge dig videre til det punkt, du føler, du er nået til. 

Konklusion

Duolingo er en fantastisk app at have i en tid, hvor verdens befolkninger er tættere end nogensinde bl.a. på grund af internettet etc. Vi får familie fra andre lande, kærester, kolleger og arbejde og derfor er der mange af os, der kommer i den situation, hvor at lære et nyt sprog kan være en rigtig god ting. Duolingo som app leverer dig nogle af de bedste muligheder for at gøre netop dette, og derfor kan Duolingo kun anbefales.

Download Duolingo 1.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
212

Version
1.1

Tilføjet
28-11-2019
Kompatible systemer
Windows, macOS, iOS, Android

Størrelse
N/A Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Duolingo
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
212
Version
1.1
Tilføjet
28-11-2019
Kompatible systemer
Windows, macOS, iOS, Android
Størrelse
N/A Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Duolingo
0 0 1
100 kr

Afinstallering af Duolingo

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Duolingo fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Duolingo, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Duolingo være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.