Programmer » Generelt » Underholdning & Viden

Celestia download

Udforsk rummet i 3D med dette program ved navn Celestia. Det er open-source, så du kan downloade det gratis (klik her for Mac).

Har du nogensinde drømt om at blive astronaut? Eller måske vil du bare gerne vide mere om de forskellige planeter og galakser? Celestia, som er gratis og open-source, lader dig udforske rummet i tre dimensioner. Mens at det er ude til flere platforme, herunder Mac og Windows, har vi personligt testet programmet på en MacBook Pro med OS X Mavericks installeret. 

Brugerfladen er proppet med knapper og indstillinger til nærmest alt, så der er helt bestemt en indlæringskurve, som man bør tage hensyn til. Nye brugere kan du køre demoen, der viser månen, jorden og så videre. En lille detalje, som vi havde problemer med, er fuldskærm, som opnås ved at trykke Command+F på Mac. Det virkede ikke særlig godt, hvilket er ærgerligt, når rummet trods alt ser bedre ud, når det fylder hele skærmen.

Vi er ikke astronauter eller astronomi-eksperter, men Celestia virker som et fantastisk program, hvis du vil studere galakser eller planeter. Siden det er gratis, så er det helt klart et forsøg værd. Fantastisk hvad man kan gøre med computere, ikke sandt?

Download Celestia 1.6.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
959

Version
1.6.1

Tilføjet
14-02-2014
Kompatible systemer
Windows & Mac

Størrelse
0.00 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Chris Laurel
Detaljeret information
Downloads
959
Version
1.6.1
Tilføjet
14-02-2014
Kompatible systemer
Windows & Mac
Størrelse
0.00 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Chris Laurel
5 0 2

Afinstallering af Celestia

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Celestia fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Celestia, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Celestia være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.