Programmer » Generelt » Underholdning & Viden

9GAG: Best LOL Pics & GIFs download

Download 9gags app gratis til smartphone

Til dem, der endnu ikke kender 9gag, er det en hjemmeside, hvor forskellige mennesker, der bruger siden, kan lægge billeder, gifs eller videoer op. Det er dog ikke hvilke som helst billeder, gifs og videoer, der bliver lagt op, da hjemmesidens fokus er humor. Det er derfor en indforstået ting, at man kun lægger sjove billeder, gifs og videoer op på siden. Ofte er det memes med populære ting, der florerer på internettet, der bliver lagt op på 9gag. Kattevideoer eller generelt videoer af dyr, der gør sjove ting, fylder også en del i feedet på 9gag, da det er så populært som det er. Mange kender måske 9gag fra Facebook, hvor mange af ens facebookvenner tagger hinanden i opslag eller kommenterer på opslag fra 9gags Facebookside. Et website som Facebook er et ideelt sted at se opslag fra 9gag, da det ofte er den side man surfer rundt på, når man ønsker et godt grin og gerne vil være social online.

9gags historie

Selve virksomheden 9gag ligger i Mountain View i Californien og hjemmesiden blev introduceret til hele verden d. 23. april 2008. 9gags Facebookside har i dag over 39 millioner likes og lidt over 38 millioner følgere. Hjemmesiden blev i sin tid skabt af Chris Chan i Hong Kong, da han mente, at der manglede et alternativ til e-mail med mindre seriøsitet og mere sjov. Programmet blev lanceret, da Facebook allerede var der, men i og med, at man ikke havde adgang til Facebook i Hong Kong, mente udvikleren af 9gag, at det var nødvendigt. I 2012 blev mobilappen 9gag også succesfuldt lanceret.

Sådan fungerer 9gag

Appen 9gag har et feed, som man nemt kan scrolle op og ned på ligesom med Facebook og Tumblr. På feedet kan man like eller downvote et billede, en gif eller en video. Man har også mulighed for at kommentere, gemme, reposte eller dele det med sine venner eller bekendte på f.eks. Facebook.

Kategorier på feed: Appen har en sort bjælke øverst, hvor man kan vælge imellem kategorier som ’Trending’, ’Funny’, ’Animals’, ’Comic’ og meget mere.

Profil: Nederst i appen kan man oprette en profil, så man kan dele, gemme og diskutere de billeder, gifs og videoer, man enten selv lægger op på appen eller ser på sit feed.

Reactions: Derudover kan man gå ind på en række gifs under fanen ’Reactions’, hvor man kan finde forskellige kategorier med reaktioner, som man kan gemme eller sende til andre f.eks. i beskeder på Facebook. Under ’Reactions’ gifs findes der både ’rage’, ’lol’, ’omg’, ’wtf’, ’Star Wars’ og mange andre former for reaktioner. Kategorierne af gifs under ’Reactions’ har et meget afslappet, ungt, computersprog, da det gerne skal appellere til målgruppen som hovedsageligt er unge mennesker.

Videos: Ved siden af fanen ’Reactions’ er der en ny fane med ’Videos’, som også har en række underkategorier, når man klikker sig ind på den. Underkategorierne i ’Videos’ har titlerne: ’Wtf’, ’Wow’, ’Movie & TV’ og ’Wild’, hvoraf tre af dem indikerer de reaktioner man formentlig vil have, når man ser videoerne.

Explore: Ved siden af ’Videos’ finder man fanen ’Explore’, der har den funktion, at man kan søge efter lige det man har lyst til. Under ’Explore’ findes der dog også fire undertitler med et lyn foran, som skal indikere, at man kan lave en hurtig søgning ved brug af disse, der hedder ’Funny’, ’Travel’, ’Wallpaper’ og ’Photography’.

Home-knappen: Appen har sidst, men ikke mindst en Home-knap, som gør det hurtigt at komme tilbage til ens feed.

Hvorfor bør man downloade 9gag?

9gag er et sted for ren og skær underholdning, så det vil sige, at man egentlig ikke skal bruge 9gag til noget praktisk. Ifølge medstifteren Ray Chan er 9gag et website eller en app man bruger, når man bare gerne vil have et godt grin. Det er oftest den app eller det website man går til, hvis man sidder i skolen eller på arbejdet og keder sig lidt. Det er et godt tidsfordriv, da man bare kan blive ved med at scrolle op og ned på ens feed efter et nyt billede, en ny gif eller en ny video at se. Hovedsageligt henvender hjemmesiden eller appen sig til unge mennesker på baggrund af sproget og indholdet, men det er i princippet for alle, der vil bruge sådanne sider og gerne vil have noget at grine af. Det er både til Star Wars-nørden, der vil se memes om Star Wars, den samfundsvidenskabelige nørd eller den historieinteresserede, som går op i hvad der sker ude i verden, men samtidig også kan se det sjove i noget alvorligt. Sitet er også til den kreative sjæl, der interesserer sig for fotografi, kunst eller dybe citater. Derfor er det ikke kun én bestemt type, der fungerer som målgruppen for 9gags hjemmeside og app, men nærmere bestemt en aldersgruppe.

Findes der lignende programmer?

Tumblr kunne være et bud på et lignende program, der har fået succes. Tumblr har dog ikke kun sjove billeder, gifs og videoer, men et meget blandet indhold og en bred målgruppe. På Tumblr kan man søge efter hashtags eller bestemte blogs med indhold, som man har en speciel interesse for. Man kan følge bestemte blogs og derefter kommer indholdet derfra op på ens feed, så man hurtigt kan scrolle op og ned, når man vil kigge det hele hurtigt igennem. Ligesom 9gag fås Tumblr både i en computerversion og en appversion på smartphone.

Reddit er et andet website, der har lignende træk fra 9gag. Reddit blev grundlagt d. 23. juni 2005 af Steve Huffman og Alexis Ohanian. Reddit bringer henholdsvis underholdning og nyheder ligesom 9gag også gør. Ligesom på 9gag kan man også vote op eller ned på de opslag, der dukker op på feedet. Der findes desuden de såkaldte subreddits, som er små dele af reddit som en helhed, men hvor de samtidig fungerer som en slags hjemmeside for et bestemt emne, som f.eks. Harry Potter-filmene.

Digg er et tredje website, der ligner 9gag. Digg blev grundlagt i 2004 af Kevin Rose og Jay Adelson, men har fra 2012 haft John Borthwick som administrerende direktør. Digg har fokus på nyheder og ligner nærmere et nyhedssite. Det bringer underholdning i samme forstand som 9gag, da det søger at give læserne det de vil have.

Du kan også kigge videre på Download.dk og se flere eksempler på programmer, der kunne ligne 9gag.

Konklusion

9gag er programmet for dig, der ønsker et virtuelt sted, hvor du ikke behøver at tænke for meget over tingene, men bare kan slappe af og nyde god underholdning alt efter hvad du synes er sjovt på siden. Det er ideelt til tidsfordriv i pauserne i skolen eller på arbejdet, når det hele lige bliver lidt for kedeligt. 

Download 9GAG: Best LOL Pics & GIFs 6.12.00 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
351

Version
6.12.00

Tilføjet
28-03-2018
Kompatible systemer
Android, iOS

Størrelse
92.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
9GAG Limited
Detaljeret information
Downloads
351
Version
6.12.00
Tilføjet
28-03-2018
Kompatible systemer
Android, iOS
Størrelse
92.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
9GAG Limited
5 0 2

Afinstallering af 9GAG: Best LOL Pics & GIFs

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere 9GAG: Best LOL Pics & GIFs fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find 9GAG: Best LOL Pics & GIFs, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle 9GAG: Best LOL Pics & GIFs være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.