Programmer » Generelt » Styresystemer

Windows 7 Professional download

Dette er information om at opgradere sit Windows 7 og fordelene derved. Du kan ikke downloade eller købe opgraderingen via Download.dk

Med Windows 7 Professional kan du sikkerhedskopiere og gendanne dine mistede filer. Det er dermed et perfekt værktøj til virksomheden, som har brug for et styresystem der kan danne backup på den enkelte computer. Så hvis du i forvejen har Windows 7 installeret på computerne behøver du ikke at investere i en helt ny version af Windows 7 Professional for at få de funktioner programmet har. Du kan nøjes med at købe opgraderingen og dermed spare en del penge.

Udover at danne backup og sikkerhedskopiere kan du også bruge Windows 7 Professional til at oprette forbindelse til virksomhedsnetværket.

Opgradér din Windows 7 til Windows 7 Professional og få mulighed for at køre i Windows XP tilstand.

BEMÆRK!!!
Dette er IKKE en gratis version. Versionen skal købes og downloades efterfølgende. Downloadlinket forneden på siden fører direkte til en betalingsside, hvor du kan købe programmet.

Hvis du allerede har en Windows 7 version og gerne vil have de ekstra funktioner som Windows 7 professional tilbyder, så kan du købe Windows 7 Professional Opgradering, som er noget billigere end at købe selve Windows 7 Professional udgaven. Det er vigtigt at bemærke at det ikke er muligt at opgradere fra Windows Vista eller Windows XP.

Du køber og downloader den som en elektronisk licens, så du får ikke tilsendt en fysisk DVD til at installere den. Du kan læse i artikelsektionen på DownloadCentral her, hvordan du laver en installationsdvd.

Når du har købt, downloaded og installeret din Windows 7 Professional opgradering har du nu mulighed for at udnytte nogle funktioner og features du ikke havde før med Windows 7. Der er blandt andet mulighed for at benytte en Windows XP-tilstand. På den måde får du både Windows 7 Professional og Windows XP i én samlet pakke. Det er dog en fordel at holde sig til en løsning ad gangen, men hvis du har programmer der kræver at du skal bruge Windows XP og du til hverdag foretrækker at bruge Windows 7, så kan du med fordel bruge denne opgradering.

Bemærk venligst at dette er en OEM version, hvilket betyder at den kun kan installeres til én computer én gang.

<!--[if gte mso 9]> <w:LsdException L
Download Windows 7 Professional OEM (32/64-bit) Opgradering her

Screenshots
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
5
Klik her for at afgive din egen stemme

Downloads
106

Version
OEM (32/64-bit) Opgradering

Tilføjet
20-11-2015
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
106
Version
OEM (32/64-bit) Opgradering
Tilføjet
20-11-2015
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
Mb
Licens
Demo
Opdateret
17-09-2018
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
5 0 2

Afinstallering af Windows 7 Professional

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Windows 7 Professional fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Windows 7 Professional, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Windows 7 Professional være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.