Programmer » Generelt » Kompressions programmer

WinZip download

Download og prøv compressoren WinZip (dansk) her

Når man skal modtage store filer eller store mængder af filer, så kan det hurtigt blive en rodet og kompliceret sag. For det første er det svært at flytte store filer. Du kan ikke gøre det igennem mail, da de typisk har en grænse på ganske få megabyte. Sociale medier er heller ikke en løsning af samme grund, så hvad kan man egentligt gøre?

Man kan få et program designet til at komprimere filer. Det vil sige, du kan pakke en masse filer sammen i én fil og samtidig sænke størrelsen på den. Et sådant program er f.eks. WinZip. 

Få overført store mængder af filer på få sekunder

Lad os sige, du har færdiggjort et stort projekt på arbejdet. Der er mange filer af forskellige formater, som du skal have sendt afsted til din chef, en anden kollega etc. Hvordan gør man så lige det? Typisk vil den samlede størrelse af dine filer være ret stor, måske flere hundrede megabyte, og så kan du ikke rigtig overføre dem igennem mail (medmindre du vil sende masser af dem). 

Men har du WinZip ved hånden, så kan du pakke dem sammen og komprimere dem. Hvis du sorterer dine filer i mapper, og laver et arkiv med WinZip, så kan du overføre disse mapper til arkivet, hvorefter de vil blive komprimerede og kun fylde ganske få bytes. Så kan de nemt sendes afsted med mail, og hvis modtageren selv har et lignende program, kan de åbne arkivet og udpakke filerne. 

Sikkerhed i højeste klasse

WinZip er et ideelt program til at overføre store mængder af filer, det har vi konstateret. Men gør programmet noget for sikkerhed? Det kan du tro. WinZip pryder sig selv med at kunne tilbyde sikkerhed i form af enkryptering i bankklasse. Det vil sige dine filer er i trygge hænder. Du kan nemlig låse for dine arkiver, i tilfælde af de potentielt kunne ende i uønskede menneskers hænder. 

På den måde kan du være sikker på, at det kun er den tiltænkte modtager, der kan åbne op for arkivet. Hvis en person ellers skulle få adgang til det, ville det kræve nogle seriøse færdigheder og meget lang tid. 

Nemmere arbejde med PDF

Man skulle ikke tro det, men WinZip har også nogle ret handy funktioner til dig, der bruger PDF’er ofte. For eksempel kan du bruge WinZip til at slå mange forskellige PDF-filer sammen til én enkelt hvis det er. 

Du kan også konvertere filer som worddokumenter til PDF, og så til slut kan du endda også signere dine PDF’er med Winzip. 

Et simpelt design, der gør sit arbejde

WinZip har et simpelt design, og det gør det ganske nemt at bruge programmet lige fra første gang. I midten af skærmen har du din oversigt. Her kan du trække filer og mapper ind, for at starte et nyt arkiv. Hvis du har åbnet et arkiv, vil arkivets filer blive vist her. 

I højre side har du de forskellige handlinger, du kan bruge når du pakker dine filer ned. For eksempel enkryptering og de diverse PDF-værktøjer. Ude i venstre side har du stifinderen, hvor du også kan importere og eksportere filer fra, hvis du foretrækker det på den måde. 

Alternativ software

WinZip er et super solidt program i dens kategori, men den gratis version mangler selvfølgelig en del af de ting, du kan betale dig til. Sådan er det. Men… der findes også andet software til komprimering, hvor alle funktionerne faktisk er gratis. Her kan WinRAR for eksempel nævnes. WinRAR er en klassiker inde for denne kategori, og bliver brugt af langt de fleste mennesker verden over. Hvis du vil læse mere om og downloade WinRAR kan det gøres gratis her

Konklusion

WinZip fungerer som en drøm, og gør overførslen af dine filer til en ren leg. Hvis du leder efter et pålideligt program, der kan løse dine problemer med overførsler af filer, så er WinZip en åbenlys kandidat.

Download WinZip 25 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
77.300

Version
25

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.745 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
WinZip International LLC
help@winzip.com
Detaljeret information
Downloads
77.300
Version
25
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.745 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
04-09-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
WinZip International LLC
4 0 631
288 kr

Afinstallering af WinZip

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere WinZip fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find WinZip, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle WinZip være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.