Programmer » Generelt » Kompressions programmer

WinZip (Dansk) download

Download kompressionsprogrammet WinZip på dansk gratis her.

Arbejder du med store filer, såsom vigtige mødedokumenter eller billedfiler, der har tendens til at fylde? Hvis ja, så er programmet WinZip lige noget for dig. Det er verdens mest brugte program til at komprimere og udpakke filer med.

Hvis programmet vækker din nysgerrighed, så kan du få den stillet ved at downloade programmet her. Programmet har mange funktioner: Det tager backups af dine filer og indeholder et antivirusprogram, der både beskytter dine filer og din computer. Alt dette og meget mere kan du blive klogere på nedenfor.

Hvorfor er WinZip relevant for dig?

Du sidder måske og tænker på, hvorfor WinZip er relevant for dig, men der er faktisk en række af gode grunde til at downloade programmet: Når man skriver en stor opgave på studiet eller skriver noter til et vigtigt møde, frygter man altid, at dokumentet forsvinder. Men det smarte med WinZip er nemlig, at programmet automatisk tager en backup af vigtige filer for dig.

Ydermere får du også automatisk et stærkt antivirusprogram med, når du downloader WinZip. Både dine filer og din computers generelle sikkerhed er dermed sikret med hjælp fra WinZip.

WinZips’s produkter har vundet mange priser inden for sit felt, hvorfor du kan være helt tryg ved at prøve programmet. Uanset om du bruger Windows eller Mac, kan programmet bruges uden problemer. Du har tilmed mulighed for at se programmet an inden du binder dig, da du har mulighed for at prøve programmet gratis i en begrænset periode.

Hvilke funktioner har WinZip?

Helt grundlæggende er WinZip et program, der kan administrere og styre dine filer, og dermed være tidsbesparende for dig. Med programmet kan du udpakke alle dine filer, du kan reducere størrelsen på vedhæftede filer, du kan beskytte filer med kryptering, du kan få adgang til at administrere filer på din pc, dit netværk og i skyer og du har tilmed mulighed for at oprette forbindelse til Dropbox, Google Drive, One Drive og andre. Sagt med andre ord følger der mange brugbare funktioner med ved at bruge WinZip i hverdagen.

Endnu en fordel ved programmet er, at du kan få mere plads til musik på din telefon. WinZip kan nemlig komprimere dine MP3-filer med gennemsnitligt 15-20%, hvilket helt konkret betyder, at du får mere plads til dine favoritnumre på din smartphone. Også i en professionel sammenhæng er WinZip et relevant og brugbart program for dig: Hvis du både har arbejdskonti og personlige konti på samme sky- eller onlinemeddelsestjeneste, kan du med WinZip få adgang til dem alle.

Du kan helt præcist tilføje op til 16 konti og med denne funktion slipper du for at logge på og af afhængigt af hvilke konti du vil bruge. Der er ingen tvivl om, at denne funktion er tidsbesparende for dig i hverdagen og med alle de andre funktioner, som WinZip kan tilbyde dig, kan du i det store og hele spare meget administrationstid ved computeren.

Sikkerhed

Kompressionsprogrammet WinZip berører også sikkerhedsaspektet. I en hektisk hverdag kan man hurtigt komme til at slette en forkert fil, men en krypteret zip-fil kan ikke slettes uden at man kender adgangskoden. Denne funktion er en af WinZips standardfunktioner og minimerer dermed forkert sletning af filer i din travle hverdag. Du kan ydermere oprette skrivebeskyttede pdf-filer og tilføje vandmærker, hvis du vil forhindre kopiering af en fil. Sagt med andre ord er WinZip et rigtig godt program, hvis du gerne vil beskytte dine filer og dine private oplysninger uden at skulle bruge mere tid på det end højest nødvendigt.

Alternative kompressionsprogrammer

WinZip er naturligvis ikke det eneste kompressionsprogram på markedet, hvorfor mulighederne er mange. Programmer som WinRAR 5.50 og Caesium 1.7.0 er også værd at fremhæve, som nogle solide programmer inden for kompression:

WinRAR betragtes af mange som det mest populære komprimeringsværktøj på markedet, hvorfor det er helt naturligt at fremhæve programmet, som et muligt alternativ. WinRAR er oversat til mange sprog heriblandt dansk. Programmet er kendt for at være utrolig hurtigt og den største fordel synes at være, at programmet bliver ved med at være gratis uanset hvor længe eller hvor meget du ønsker at bruge programmet. Programmet har mange af de samme funktioner som WinZip heriblandt en sikkerhedsfunktion, som for eksempel går ind og sikrer sensitive filer ved at kodebeskytte dem. WinRAR kan downloades lige her, hvis det lyder som noget for dig.

Caesium er derimod kendt for, at komprimere dine billeder, så de bliver lettere at dele på internettet. Programmet er et gratis Windows program og du kan downloade det lige her. Hvis du gerne vil have fingrene i et program, der kan løse problematikken omhandlende pladsmangel, når du deler billeder på internettet, så er dette program lige noget for dig. Med Caesiums værktøjer kan du nemt og hurtigt komprimere dine billeder, så de fylder langt mindre. Programmet er brugervenligt og du kan tilmed ændre billedernes opløsning, hvis du får behov for denne funktion. Sagt med andre ord er Caesium et fremragende program til dig, der ofte tager billeder og efterfølgende deler dem på de sociale medier.

Konklusion

For at opsummere, så er WinZip et anerkendt kompressionsprogram, som du trygt kan kaste dig ud i at benytte. Programmet indeholder en række funktioner, som på mange måder kan gøre din hverdag lettere. Med WinZip skal du heller ikke frygte for dine filers sikkerhed. Programmet har nemlig en række af sikkerhedsfunktioner, som kan styrke dine filers sikkerhed på din computer. Ligger du inde med vigtige filer, som nødigt skal forsvinde, så er programmet utrolig relevant for dig at benytte. Med WinZip er du nemlig sikker på, at der automatisk ligger backups af dine vigtigste filer. Alternativt er programmet WinRAR også værd at fremhæve, da det er et gratis program, uanset hvor meget og hvor længe du bruger det. Ligesom WinZip sørger dette program også for at beskytte dine filer, så du ikke skal frygte for, om de bliver hacket. Hvis du derimod er mere interesseret i at downloade et program, hvis ekspertiseområde er at komprimere billeder, så bør du kaste dig ud i at benytte programmet Caesium.

Download WinZip (Dansk) 23 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
76.156

Version
23

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.745 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
WinZip International LLC
help@winzip.com
Detaljeret information
Downloads
76.156
Version
23
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.745 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
14-08-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
WinZip International LLC
4 0 631

Afinstallering af WinZip (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere WinZip (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find WinZip (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle WinZip (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.