Programmer » Generelt » Kompressions programmer

WinRAR download

Download den danske version af WinRAR helt gratis, som lader dig komprimere og udpakke dine filer!

WinRAR er det mest populære komprimeringsværktøj på markedet. Det er det af gode grunde. For det første, så er WinRAR oversat til utallige forskellige sprog, heriblandt dansk. Dette betyder også at programmet understøtter diverse bogstaver, hvilket i den danske versions tilfælde er ø, æ og å. En anden grund er, at programmet er lynende hurtigt, samtidig med at betaling af programmet er fuldstændig valgfrit. Der er ingen begrænsninger for hvor længe eller hvor meget, som du ønsker at benytte programmet. Skulle du ønske at støtte programmet og give udvikleren penge, så kan du også vælge at gøre dette.

Fordelen ved komprimeringsværktøj

Hvad er så fordelen ved et komprimeringsværktøj? Og hvordan fungerer det egentlig? Det typiske eksempel ville være, hvis du henter en mappe ned, som er nedpakket. I dette tilfælde kræver det et program som WinRAR for at udpakke og få adgang til filerne.

Fordelen ved at nedpakke filer er, at dee fylder væsentlig mindre. Så hvis en fil er nedpakket, så skyldes det garanteret, at det er lettere og hurtigere for dig at downloade og langt hurtigere for udbyderen at uploade. WinRAR understøtter selvfølgelig også, at du selv kan nedpakke filer.

For at give et eksempel, så kan det være, at du måske har lyst til at dele en video til dine venner, som fylder meget plads. Du kan med lethed nedpakke videoen og efterfølgende sende filen over fx e-mail. Alternative komprimeringsværktøjer har hafr svært ved at imødekomme den standard som WinRAR har sat. Den store popularitet skyldes at WinRAR kan komprimere ned til en tredjedel af lignende .ZIP-filer.

Filformater

WinRAR bliver ofte opdateret, hvilket betyder at de nyeste filformater altid er understøttet. CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, Z, 7-Zip er alle sammen klar til ind- og udpakning.

Brugervenlighed og grænseflade

WinRAR er utrolig simpelt at benytte og kræver ikke den store teknologiske viden. Faktisk kan du nå langt blot ved at højreklikke på de ønskede filer. Det er faktisk sjældent, at du overhovedet behøver at åbne selv programmet. Hvis du alligevel skulle ønske dette, så er der en lang række funktioner at lege med. Eksempelvis kan du ændre og tilpasse temaet, så programmet er så personligt til dig som muligt. Du kan også downloade programmet i forskellige sprog, herunder dansk. Når du klikker på download-knappen her på siden, så bliver du automatisk sendt videre til WinRARs officielle hjemmeside, hvor der kan vælges i mellem installationsfiler med mange forskellige sprog.

Sikkerhed

Ønsker du at sende sensitive filer såsom billeder, dokumenter eller andre filer, så kan du også kodebeskytte dine komprimeringer. Du vælger selvfølgelig selv hvilket kodeord, som komprimeringen skal have. Når du efterfølgende har delt din fil, så skal modtageren benytte kodeordet for at kunne udpakke din fil.

På den måde er du sikret dig, at hvis dine filer skulle ende i forkerte hænder, så har de ikke fuld adgang til filerne, og de er derved altid sikret.

Opdateringer

Der er en selvfølge for WinRAR at holde sit program konstant opdateret. I vores teknologiske verden er der altid nye filerformater og nye metoder til at gøre programmet hurtigere. Opdateringer ændrer typisk ikke grænseflade eller design. Der er dog typisk en væsentlig forskel i hastighed og understøttede formater i diverse opdateringer. Når du klikker på vores download-knap, så viderestilles du til WinRARs officielle downloade-side, hvor den nyeste version af softwaren altid er tilgængelig.

Konklusion

WinRAR har eksisteret siden 1995, og siden da har det som sagt været det foretrukne komprimeringsværktøj. Der er selvfølgelig kommet end række alternative programmer, men WinRAR er bedre end mange af konkurrenterne, og så er det også tilgængeligt på mange forskellige sprog. Desuden kan det slet ikke mærkes, at WinRAR overhovedet er installeret. Faktisk går det først op for en, når man har brug for udpakke filer. Der er ingen irriterende reklamer eller andet, som presser en til at købe programmet. Vi ønsker dig god fornøjelse med programmet!

Download WinRAR 6.24 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
560.330

Version
6.24

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows, Mac & Linux

Størrelse
Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
RARLAB
Detaljeret information
Downloads
560.330
Version
6.24
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows, Mac & Linux
Størrelse
Mb
Licens
Trialware
Opdateret
08-11-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
RARLAB
4 0 276
100 kr

Afinstallering af WinRAR

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere WinRAR fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find WinRAR, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle WinRAR være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.