Programmer » Generelt » Kompressions programmer

WinRAR download

Download den danske version af WinRAR gratis her. WinRAR lader dig komprimere og udpakke dine filer.

WinRAR er det mest populære komprimeringsværktøj på markedet. Det er det af gode grunde. For det første, så er WinRAR oversat til utallige forskellige sprog, heriblandt dansk. Dette betyder også at programmet understøtter diverse bogstaver, i den danske versions tilfælde, så er ø, æ og å fuldstændig understøttet. En anden grund er at programmet er lynende hurtigt, samtidig med at betaling af programmer fuldstændig valgfrit. Der er ingen begrænsninger for hvor længe eller hvor meget du ønsker at benytte programmet, altid helt gratis. Skulle du ønske at støtte programmet og give penge, så kan du også vælge at gøre dette.

Fordelen ved komprimeringsværktøj

Hvad er så fordelen ved et komprimeringsværktøj? Og hvordan fungerer det egentlig? Det typiske eksempel ville være hvis du henter en mappe ned, som er nedpakket. I dette tilfælde kræver det et program som WinRAR for at udpakke, og derved få adgang til de nedpakkede filer.

Fordelen ved at nedpakke filerne er, at det fylder væsentlig mindre. Så hvis en fil er nedpakket, så skyldes det helt sikkert at det er lettere og hurtigere for dig at downloade og langt hurtigere for udbyderen at uploade. WinRAR understøtter selvfølgelig også, at du selv kan nedpakke ønskede filer.

For at give et eksempel, så hvis du ønsker at sende en videofrekvens, som fylder ret meget uden nedpakning. Så kan du med lethed nedpakke det, og efterfølgende eventuelt sende filen over e-mail eller Facebook, hvor filen ellers havde været for stor til overførelse. Alternative komprimeringsværktøjer har ikke kunne imødekomme den standard som WinRAR har sat. Den store popularitet skyldes at WinRAR kan komprimere ned til en tredjedel af lignende .ZIP-filer.

Filformater

WinRAR bliver ofte opdateret, hvilket betyder at de nyeste filformater altid er understøttet. CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, Z, 7-Zip er alle sammen klar til ind- og udpakning.

Brugervenlighed og grænseflade

WinRAR er utrolig simpelt at benytte og kræver ikke den største teknologiske viden. Faktisk kan du nå langt blot ved at højreklikke på de ønskede filer. Det er sjældne tilfælde, at du overhovedet behøver at åbne selv programmet. Men hvis du skulle ønske dette, så er der en lang række funktioner at lege med. Eksempelvis kan du ændre og tilpasse dig et tema, så programmet er så personligt til dig som muligt. Igennem disse indstillinger kan du selvfølgelig også ændre sprogpakke, skulle det ønskes. Det skal dog siges, at hvis du ønsker at skifte sprogpakke, så skal den som regel downloades fra WinRARs hjemmeside. Dette skyldes umiddelbart at hvis programmet altid skulle have de utallige sprogpakke med sig, så ville det simpelthen ende med at fylde langt mere end nødvendigt.    

Sikkerhed

Ønsker du at sende sensitive filer, som billeder, dokumenter eller andre filer. Så kan du også kodebeskytte dine komprimeringer. Du vælger selvfølgelig selv hvilket kodeord, at komprimeringen skal have. Så når du efterfølgende har delt din fil, så skal modtageren benytte kodeordet for at kunne udpakke din fil.

På den måde er sikret dig, at hvis dine fil skulle ende i forkerte hænder. Så har de ikke fuld adgang til filerne, og de er derved altid sikret.

Opdateringer

Der er en selvfølge for WinRAR at holde sit program konstant opdateret. I vores teknologiske verden er der altid nye filerformater, og nye metoder til at gøre programmet hurtigere. Opdateringer ændrer typisk ikke grænseflade eller design. Men der er typisk en væsentlig forskel i hastighed og understøttede formater i diverse opdateringer. Her på siden har vi altid de nyeste versioner klar til download.

En række versioner

Det er ikke så mærkeligt at et program, som er så populært som WinRAR også har en lang række forskellige versioner af programmet tilgængeligt. Her på hjemmeside finder du Windows 32-bit versionen, der er selvfølgelig også en 64-bit version som kan downloades her. Benytter du andre systemer end Windows, så kan du finde Mac OS version her, Linux 32-bit her og til sidst Linux 64-bit her.

Konklusion

WinRAR har eksisteret siden 1995, og siden 1995 har det som sagt været det foretrukne komprimeringsværktøj. Siden 1995 er der selvfølgelig kommet end række alternative programmer, men det har ikke formået nogle af dem at få i nærheden af samme succes som WinRAR. WinRAR er væsentlig hurtigere at benytte end alternativerne, de store varianter af sprogpakker gør at WinRAR har en langt bredere målgruppe. Desuden så kan det slet ikke mærkes at WinRAR overhovedet er installeret. Faktisk går det først op for en, når man har brug for udpakke filer. Der er ingen irriterende reklamer eller andet, som presser en til at købe programmet. Eftersom de har eksisteret og umiddelbart kun vokset siden 1995, så har WinRAR også have overskud til at udvikle sig en fremragende support. En support som altid er klar til at hjælpe dig på vej, hvis du skulle imødekomme nogle problemer ved benyttelse af programmet.

Download WinRAR 5.60 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
559.504

Version
5.60

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, Linux

Størrelse
3.2 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
RARLAB
rarsupport@rarlab.com
Detaljeret information
Downloads
559.504
Version
5.60
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, Linux
Størrelse
3.2 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
11-10-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
RARLAB
4 0 275
100 kr

Afinstallering af WinRAR

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere WinRAR fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find WinRAR, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle WinRAR være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.