Programmer » Generelt » Kompressions programmer

PKZIP for Windows download

Download PKZIP gratis her og få et filkomprimeringsprogram, der krypterer dine filer så du roligt kan sende dem via mail uden at frygte noget.

Bygget på det velkendte og pålidelige .ZIP standard, er SecureZIP det eneste datacentrerede sikkerhedsprodukt, der giver dig mulighed for at kryptere informationer på én platform og overføre det til en anden platform. PKZIP har brugt SecureZIP i programmet. Her er nogle af de funktioner du har tilgængeligt i PKZIP:

• Komprimere filer for at spare lagerplads: komprimer filer op til 95%, hvilket sparer værdifuld lagerplads og gør filoverførsel nemmere.
• Komprimere & kryptere filer direkte fra Word, Excel eller PowerPoint: Når du bruger Microsoft Office, skal du blot vælge "Arkiver som ZIP-fil" eller "Save Copy as Secure ZIP File" for at komprimere eller kryptere direkte fra Word, Excel eller PowerPoint.
• Stærk passphrase-baseret fil beskyttelse (kryptering med password) som understøttes af AES eller 3DES stærke kryptering der beskytter værdifulde oplysninger. Filer krypteret med PKZIP kan dekrypteres og ekstraheres på alle større computerplatforme.
• Send sikre e-mails og vedhæftede filer: Integration med Microsoft Outlook tillader enhver e-mail og / eller vedhæftet fil at blive krypteret automatisk, hvis det ønskes. Krypterede e-mails kan sendes uden behov for at downloade og gemme filer.

Det er det helt rette program at zippe filer med hvis du har kæmpe store filer liggende. PKZIP kan komprimere op til 9 exabytes og samle flere milliarder filer i en mappe!

Download PKZIP for Windows 12.40 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.330

Version
12.40

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows 95, 98, 2000, XP & NT 4

Størrelse
3.3 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
PKWARE
Detaljeret information
Downloads
1.330
Version
12.40
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows 95, 98, 2000, XP & NT 4
Størrelse
3.3 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
PKWARE
4 0 5

Afinstallering af PKZIP for Windows

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PKZIP for Windows fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PKZIP for Windows , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PKZIP for Windows være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.