Programmer » Generelt » Biblioteker

Series Organizer download

Følg nøje med dine favoritserier og overse aldrig når et nyt afsnit er tilgængeligt. Du kan downloade Series Organizer gratis her.

Tv-serier bliver masseproduceret for tiden, og de fleste er som regel din tid værd. Følger du med i flere forskellige serier, kan det være besværligt at holde øje med, hvornår det næste afsnit udkommer. Series Organizer giver lidt ekstra hjælp til dette. Du tilføjer blot de serier, som du ønsker at følge med i, og Series Organizer klarer resten. Programmet er desværre kun til Windows-systemer på nuværende tidspunkt, desuden er der ikke en dansk sprogpakke endnu.

Series Organizer benytter RSS-feed, som ikke er krævende for din computer. Programmet benytter IMDB og dine streamingstjenester som kilde. Dette sikre sig, at når afsnittet er udkommet, så er det også tilgængeligt for dig. Der er desuden også mulighed for tjekke de mest populære serier ud, så du aldrig ender med at have mangel på noget at se.

Både installation og brugervenlighed i Series Organizer er ikke til at klage over. Det er smertefrit at sætte sig ind i og en sand fornøjelse at benytte. RSS-feed og selve programmet kræver ikke noget særligt for at kunne fungere, og du kan derfor knapt mærke på dit system at det er installeret.     

Download Series Organizer 4.4.0.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
821

Version
4.4.0.1

Tilføjet
25-07-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.63 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
LastDay Software
Detaljeret information
Downloads
821
Version
4.4.0.1
Tilføjet
25-07-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.63 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
LastDay Software
5 0 3

Afinstallering af Series Organizer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Series Organizer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Series Organizer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Series Organizer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.