Programmer » Generelt » Biblioteker

All My Books download

Download All My Books gratis prøve - digitalt bog bibliotek

Med All My Books kan du lave dit eget digitale bibliotek, hvor du kan se statistikker over de bøger, du ejer. Du kan nemt tilføje bøger med ISBN nummer; derved trækker databasen selv informationer ind fra internettet, som dermed forkorter din arbejdsproces. 

Hvis du foretrækker at gøre det på den gammeldags måde, så kan du også gøre det, ved at indtaste informationerne selv. Herefter ligger dine bøger i kartoteket, som du altid kan se, og som du kan organisere på forskellige måder, for at få forskellige indblik i de materialer, du ejer, eller planlægger at købe i fremtiden for at fuldende din bogsamling. 

Begrænsninger i den gratis version

Den gratis version, som vi linker til nederst i denne artikel, er en demo, som udløber efter 30 dages brug. Herefter skal du købe en licensnøgle for at få lov til at gøre brug af programmet på længere sigt. 

Tilgængelighed på andre platforme

Hvis du ender med at blive rigtig glad for produktet, så kan du også udvide dit kartotek til din smartphone eller tablet, så du på denne måde altid har dit bogbibliotek med dig. Dette er især også smart grundet programmets brug af ‘mærker’, som du kan tilføje til bøger. På denne måde kan du vise om det er bøger, du ejer eller om det er bøger, du planlægger at læse i fremtiden, når du får dem. 

Så hvis du går ind på et bibliotek eller en boghandel og finder en titel, som du bare synes er super spændende, så kan du altid tilføje den med dens ISBN number og derefter markere den som ‘vil gerne have’ eller ‘skal læses senere’.

Du kan købe en licensnøgle til din iPhone (koster penge; 5 dollars), for altid at have dine bøger liggende der. Så behøver du heller ikke slæbe rundt på din computer hver gang der er en chance for, at en ny spændende bog dukker op. 

Hvis du i stedet er vant til at bruge din iPad, for eksempel i forbindelse med studie, så koster denne app også lidt penge (5 dollars), men er tilgengæld en HD version af iPhone appen, som dermed passer til en iPads skærm. 

Bruger du i stedet Android (koster penge; 42 kroner), så kan du selvfølgelig også downloade appen til denne smartphone - også denne version kræver en licensnøgle (køb gennem google butikken) for at kunne bruges. 

Få et overblik over alle dine bøger i dit digitale library

Hvis du er en stor bog entusiast, kan det være svært at holde styr på hvor mange bøger du egentlig har. Især hvis du er en af de personer, der har bøgerne i forskellige formater. Med dette program kan du samle alle bøger, hvad end du ejer dem i fysisk hardback format, eller som en digital e-bog eller lydbog, så kan du se dem alle sammen stå på rad og række her, som stod de fysisk på en hylde i dit hjem. 

Andre programmer, vi kan anbefale dig at prøve

Her på download.dk har vi efterhånden skrevet en del anmeldelser af diverse biblioteks programmer, som kan hjælpe dig med at blive mere organiseret i diverse dele af dit liv. Her pointerer vi et lille udvalg, som du altid kan finde flere eksempler på inde på vores undersider. 

Måske er du også rigtig glad for at høre musik? I så fald kan det være en god idé for dig at installere det gratis program kaldet Music Collection, som fungerer meget lig All My Books. Du kan både tilføje albums og sange direkte fra internettet, hvis du gerne vil spare lidt tid, men hvis du gerne vil hygge lidt med det, kan du ligesom i All My Books, også skrive de forskellige titler ind manuelt. 

Addressat er et simpelt program, som hjælper dig med at holde orden i kontaktinformationer. Hvis du er en person med et stort netværk, eller hvis du arbejder for et firma som har stor kundekontakt, så kan det være en god idé med et program på computeren, som kan hjælpe dig med at holde styr på hvem alle de vigtigste (og mindre vigtige) personer er. 

Hvis du godt kan lide det ekstravagante og fine liv, så skal du helt sikkert downloade den digitale vin portal: WineBanq. I denne online vinkælder kan du tilføje dine yndlingsvine, eller lave et kartotek over alle de vine du ejer indtil videre. Du kan bedømme vinene efter et pointsystem, så du hurtigt kan se hvilke der var pengene værd, og hvilke du ikke behøver købe igen. Vinene kan også farvekoordineres, for eksempel efter pris eller hvilken region druerne kommer fra, det er helt op til dig. 

Konklusion

All My Books er et super nemt værktøj, som lader dig trække information direkte fra internettet for hurtig overførsel af information, eller som lader dig tilføje informationer manuelt, for at have den helt rigtige information om dine bøger, i dit bibliotek. 

Du kan organisere biblioteket på forskellige måder, så du ser netop den information om dine bøger, som du leder efter. 

Med dette værktøj bliver det nemt at skabe overblik over de titler, du ejer, eller som du håber på at få ejerskab over i fremtiden. Den gratis version er en prøveperiode som udløber efter 30 dage, men generelt er programmet heller ikke særlig dyrt at købe; og det er altid dejligt at få lov til at teste et produkt af, inden man vælger at købe det. 

Download All My Books 5.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
507

Version
5.3

Tilføjet
30-11-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iOS, Android

Størrelse
20 Mb

Licens
Demo

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Bolide Software
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
507
Version
5.3
Tilføjet
30-11-2021
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iOS, Android
Størrelse
20 Mb
Licens
Demo
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Bolide Software
0 0 1

Afinstallering af All My Books

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere All My Books fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find All My Books, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle All My Books være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.