Programmer » For virksomheder » Undervisning

Typing Master download

Skriv hurtigere ved gratis download af Typing Master 10

At skrive godt er næsten altid lige med at skrive hurtigt - men mange mennesker glemmer at træne deres skrivefærdigheder. På denne måde ender de med at sidde og kigge ned i deres tastatur hvert andet sekund, mens de trykker på tasterne med en, eller to fingre. 

Der er ikke noget galt med at skrive på denne måde, men det er på ingen måde effektivt og kan lede til nogle dårlige vaner, foran tastaturet. Du kan lige så godt forbedre dine typing skills, ved hjælp af dette program. 

Du kan købe programmet med studierabat gennem dette link - derved sparer du både penge og kan forøge din produktivitet på studiet på samme tid.

Udmål din WPM eller KPM score og print dit diplom ud

Med Typing Master 10 får du mulighed for at se hvor hurtigt du skriver, med en step by step typing test. Gennem deres hastighedstest, får du et bevis på hvor mange ord (eller tegn), du skriver per minut; deraf WPM og KPM, som står for ord pr minut og tegn pr minut, på engelsk. 

Diplomet viser også hvor mange fejl du har lavet imens du har skrevet, hvilket bliver holdt op imod hvor hurtigt du har skrevet. Så det hjælper altså ikke bare at sidde og banke ned i tastaturet for at få skrevet en masse ord hurtigt. 

Når du først har din WPM eller KPM score og dit diplom, så kan du nemt sende det til din printer og printe det ud. Sørg for at tjekke om din printerdriver skal opdateres - hvis din printer er af mærket Canon, kan du klikke her, for at se om du har den nyeste version installeret.

Få større kontrol med programmets customized exercises

Programmet kan hjælpe dig med at finde ud af præcis hvilke taster, du har problemer med; eller at indse, at der er visse ord, som du konsekvent staver forkert. 

Med den fulde version af programmet kan du lave et træningsprogram, som passer til dig, så du kan fokusere på at teste de ting, som du har svært ved.

Programmer, som du kan teste din nye skrivefærdighed i

Hvad er det sjove ved at være hurtig til at skrive, hvis man ikke har noget som helst at skrive, eller skrive i? 

Simplenote er det perfekte program til personen, som bare gerne vil have skrevet noget information ned, hurtigt. I programmet er der sparet på smarte, flotte grafiske løsninger, for i stedet at give et hurtigt program, som gemmer den information du skriver ned, selv hvis din skrivehastighed stiger markant. 

Du kan også sætte dig ned og skrive den bog, du måske altid har gået og drømt om. Med OpenOffice får du et gratis skriveprogram, som minder meget om Microsoft Word og Apples Pages. Her kan du i en endeløs mængde af sider skrive dig træt - og teste dine nye 10-finger system færdigheder. 

Konklusion

Typing Master 10 er et godt værktøj til den person, som gerne vil udfordre sig selv og lære at skrive hurtigere. Programmet tilbyder, i den gratis version, en masse forskellige skrive tests og spil, som du kan afprøve, mens du bedømmer om du vil betale for den fulde version, som løfter diverse begrænsninger. 

Download Typing Master 10 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
181

Version
10

Tilføjet
24-09-2021
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
6 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Typing Master
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
181
Version
10
Tilføjet
24-09-2021
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
6 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
24-09-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Typing Master
0 0 1

Afinstallering af Typing Master

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Typing Master fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Typing Master, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Typing Master være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.