Programmer » For virksomheder » Undervisning

Rapid Typing Tutor download

Rapid Typing Tutor er et program til dig, som gerne vil lære at taste hurtigere, hvilket kan være en stor hjælp, hvis du skriver meget. Du har mulighed for at downloade dette program helt gratis nedenfor.

Hvis du føler dig en smule usikker på tasterne eller bare gerne vil være endnu hurtigere, så er dette program noget for dig, da det tilbyder en lang række af lektioner, som forbedrer dine evner. Vi testede programmet på vores Windows 7 computer, hvor vi var meget imponeret over, hvad programmet egentlig kunne.

Når du starter programmet op, så starter du med at vælge sproget på dit tastatur, hvorefter du kan vælge lektion/niveau. Herefter, er du i gang, hvor bogstaverne vil være vist på skærmen, hvor det gælder om at ramme den rigtige tast så hurtigt som muligt. Programmet er meget pædagogisk, da der er et par hænder, som viser, hvilke taster du skal placere dine fingre på inden du går i gang.

Vi anbefaler varmt dette program, da det helt klart er en af de bedste på markedet, hvilket vil sige, at du får en hel masse lektioner, der er helt gratis. En anden ting, som er værd at nævne, er, at du får mulighed for at følge med i din udvikling igennem statistikker og grafer, der viser, hvor ofte du gør det, hvilket niveau og hvor godt du gør det. Alt i alt får du en solid pakke, der næsten garanterer, at du kan bruge ti fingre og taste rigtig hurtigt når du er færdig med at bruge det.

Programmet er på engelsk, men det er et dansk tastatur og opsætning i programmet.

Download Rapid Typing Tutor 4.6.6 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
736

Version
4.6.6

Tilføjet
11-09-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1

Størrelse
9.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Typing Tutor Labs
Detaljeret information
Downloads
736
Version
4.6.6
Tilføjet
11-09-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1
Størrelse
9.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Typing Tutor Labs
3 0 3

Afinstallering af Rapid Typing Tutor

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Rapid Typing Tutor fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Rapid Typing Tutor, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Rapid Typing Tutor være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.