Programmer » For virksomheder » Udklipsholdere

Gadwin Printscreen download

Tag et screenshot med en enkelt tast og print det ud med det samme eller gem det i en mappe med et tryk. Download Gadwin Printscreen gratis her.

Vil du oprette et skærmbillede egnet til lagring eller udskrivning? Brug dette program til at gøre det med et enkelt tryk på tastaturet.
Der er flere genvejstaster at vælge imellem (PrintScreen er standard). Når du har valgt din foretrukne kombination, kan du straks lave et screendump og udskrive med det samme, eller kopiere til udklipsholderen. Du kan også gemme det i en bestemt mappe, eller endda sende det via e-mail. Du kan vælge om screendumpet skal være hele skærmbilledet, eller kun fange et bestemt vindue eller et mindre udsnit.
Der er også seks forskellige billedformater at vælge imellem, og hver enkelt kan ændres. Med alle de tilpasningsmuligheder, hvad mere kan man bede om?
Gadwin PrintScreen Professional kombinerer styrken af ?et førsteklasses screenshot program med en avanceret billedredigering, pakket ind i en simpelt værktøj der er let at bruge.

Skærmbilleder kan bruges til mange forskellige formål. Brug billederne fra Gadwin PrintScreen til at vise dit produkt på internettet. Du kan også forbedre tekniske dokumenter eller salgsdokumenter og inkludere et screendump i en præsentation. Gadwin PrintScreen kan hjælpe dig med at indfange og udskrive eller gemme ethvert skærmbillede på computerskærmen.

Download Gadwin Printscreen 5.51 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.203

Version
5.51

Tilføjet
20-02-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
12.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Gadwin Systems Inc.
Detaljeret information
Downloads
1.203
Version
5.51
Tilføjet
20-02-2015
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
12.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
28-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Gadwin Systems Inc.
3 0 2

Afinstallering af Gadwin Printscreen

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Gadwin Printscreen fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Gadwin Printscreen, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Gadwin Printscreen være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.