Programmer » For virksomheder » Udklipsholdere

AtoZ Clipboard download

Spar tid på at kopiere med AtoZ udklipsholder. Kopiér flere ting på en gang så du ikke behøver at tømme udklipsholderen for hver kopiering.

AtoZ udklipsholder er et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for at kopiere flere billeder og tekststykker på én gang i den samme udklipsholder. Det sparer dig en masse tid, fordi det betyder, at du ikke behøver at gå frem og tilbage mellem to vinduer, og kopiere en enkelt ting hver gang.

I stedet kan du kopiere op til 25 forskellige tekster eller billeder på en gang, fra det samme vindue og derefter indsætte dem i det nye dokument, som du ønsker.

Når du åbner AtoZ udklipsholderen første gang, popper der en instruktionsvideo op for at hjælpe dig med at komme i gang med programmet. Det begynder med en kort indledende video, der forklarer de vigtigste funktioner i app'en. Dette er absolut et plus, især hvis du aldrig har brugt denne type software før. Der er flere videoer tilgængelige efter den første, der tager dig dybere ind i programmet. Brugerfladen af programmet er intuitiv og strømlinet, med et enkelt vindue delt ned midt i en gul side og en hvid side.

Den gule side til venstre er hvor alle dine valgte emner vil dukke op, og det kan holde 25 klip ad gangen. Hvis du har klip, som du gerne vil gemme permanent, bare trække dem over til den hvide side. Der kan du lave kategorier og lister, omdøbe klip, og fremhæve emner i forskellige farver. Det handler kort sagt bare om at kopiere og indsætte hurtig og effektivt. Samlet set er dette et meget nyttigt program, der fungerer godt, og det er gratis, så der er virkelig ingen grund til ikke at give det en chance.

Download AtoZ Clipboard 4.42 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.174

Version
4.42

Tilføjet
14-11-2014
Kompatible systemer
Windows 98, Me, NT, 2000, XP, 2003, Vista, Server 2008, 7 & 8

Størrelse
6.5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Atozclipboard
Detaljeret information
Downloads
1.174
Version
4.42
Tilføjet
14-11-2014
Kompatible systemer
Windows 98, Me, NT, 2000, XP, 2003, Vista, Server 2008, 7 & 8
Størrelse
6.5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
22-09-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Atozclipboard
3 0 3

Afinstallering af AtoZ Clipboard

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere AtoZ Clipboard fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find AtoZ Clipboard, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle AtoZ Clipboard være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.