Programmer » For virksomheder » Tekstbehandling

PDF24 Creator download

Download PDF24 Creator (dansk) gratis her

PDF er et af de mest brugte formater, når det gælder faglige tekstrelaterede dokumenter. Alligevel er det også et af de mest trælse filtyper at arbejde med, netop fordi det er så svært at redigere i dem. Hvis du gerne vil merge or split flere forskellige dokumenter sammen, så skal man have den rette PDF reader, før det bliver en mulighed.

Derfor kan det være en god ide at downloade et program som PDF24 Creator, der er i stand til at gøre alt det, et normalt PDF-program er i stand til samt at samle dem sammen. 

Få styr på dine PDF’er

Står du i en situation, hvor du gerne vil danne et bedre overblik over dine forskellige PDF-filer, så kan det være en god idé at slå dem sammen til en. For eksempel hvis du står med en aflevering til dit studie eller en arbejdsopgave på jobbet. Med PDF24 Creator kan du gøre dette nemt og hurtigt. Brug programmet til at finde dine ønskede filer, og sæt dem i den ønskede rækkefølge.  

Når du har alt, du skal bruge, klikker du bare på gemknappen i toppen af skærmen. Her får du så en række muligheder for, hvordan du vil gemme din nye PDF. Du kan vælge kvalitet i forskellige grader alt efter, hvor høj en opløsning, du vil have din PDF til at være. 

Overskueligt design

PDF24 Creator har et dejligt old school design, der tager det bedste fra de tidligere 00’ers design: simplicitet og overskuelighed. Med programmets 2 sektioner er der ikke det store og holde styr på, og man kan derfor let og hurtigt komme i gang med at finde de ønskede filer, man gerne vil have samlet sammen.

Her kan du samle dem sammen, rykke rundt på rækkefølgen i siderne i se det i forhåndsvisning, så du printer det ud, som det skal se ud. Du kan desuden også sende din nye PDF direkte med mail eller til fax. 

Alternativ software

Er du interesseret i at prøve noget ekstra, så kan du give dig i kast med PDF Editor. PDF Editor er i stand til at gøre de fleste af de opgaver PDF24 Creator er i stand til. Designet er en lille smule flottere, men du får til gengæld ikke adgang til den smarte stifinder, der er i PDF24 Creator. PDF Editor kan downloades gratis her

Konklusion

PDF24 Creator er et af de smarteste gratis alternativer, når det gælder programmer, der kan arbejde med PDF’er. Det er let at bruge, og uhyre effektivt hvis du står og skal have samlet en række PDF-filer. Derfor kan det kun anbefales.

Download PDF24 Creator 9.0.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
643

Version
9.0.1

Tilføjet
05-12-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
68.9 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Geek Software GmbH
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
643
Version
9.0.1
Tilføjet
05-12-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
68.9 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Geek Software GmbH
0 0 1

Afinstallering af PDF24 Creator

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PDF24 Creator fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PDF24 Creator, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PDF24 Creator være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.