Programmer » For virksomheder » Tekstbehandling

Nitro PDF Reader download

Nitro PDF Reader er et PDF redigeringsprogram, som indeholder nogle meget basale funktioner når det kommer til redigering af PDF filer. Du kan downloade en gratis version af programmet nedenfor.

Inden vi gik i gang med at teste Nitro PDF Reader, så lavede vi en ipsum tekst til testen og herefter gik vi i gang med arbejdet på vores Windows 7 computer. Programmet har en Drag-N-Drop funktion, der lader dig trække PDF dokumenter fra dit skrivebord direkte ind i programmet.

Herefter har du mulighed for at bruge de forskellige værktøjer som du har til rådighed. Værktøjerne indbefatter en overstregningstusch, et noteringsystem som du kan bruge når du har markeret noget og et signatur værktøj, der lader dig indsætte din signatur i dokumentet. I gratis versionen af Nitro PDF Reader får du ikke mulighed for at bruge selve tekst-redigeringsværktøjet, side mergeren eller konverteren, hvilket begrænser programmets funktionalitet.

Dog er signatur værktøjet ved at kigge på, hvor man hurtigt finder ud af, at det hedder ’Quicksign’ af en grund. Værktøjet lader dig indsætte din signatur i dokumentet og krypterer den så man ikke kan fjerne den igen. Der er dog nogle forskellige måde at gøre din signatur virtuel på: du kan enten tage et billede med din telefon eller webcam og uploade billedet eller du kan bruge en digital pen til at lave din signatur med.

Programmet virker meget lovende, hvis man vil ofre de ekstra penge på pro versionen, men udover det er udvalget af værktøjer en smule skuffende. Dertil kan det siges, at Nitro PDF Reader egner sig godt til studerende og små virksomheder, da signatur- og kommenteringsværktøjet kan veje op for programmets mangler.

Download Nitro PDF Reader 3.5.6.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
775

Version
3.5.6.5

Tilføjet
31-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
1.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Nitro PDF Pty. Ltd.
Detaljeret information
Downloads
775
Version
3.5.6.5
Tilføjet
31-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
1.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Nitro PDF Pty. Ltd.
5 0 2

Afinstallering af Nitro PDF Reader

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Nitro PDF Reader fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Nitro PDF Reader, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Nitro PDF Reader være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.