Programmer » For virksomheder » Tekstbehandling

Microsoft Office Professional download

Den bedste investering for en virksomhed er at købe en livslang licens til Microsoft Office Professional 2016, som indeholder alle de programmer en seriøs virksomhed benytter. Køb det her og få pakken leveret som elektronisk licens.

For de virksomheder der fokuserer på vækst og fremgang er planlægning og overblik noget af det vigtigste i forretningen. Derfor har Microsoft udviklet Microsoft Office Professional 2016, som tilbyder alle Office programmerne i deres fulde version. Du får alt hvad du behøver i denne pakke med en livstidslicens, så du ikke behøver bekymre dig om at investere i noget nyt hvert år. Du kan altid geninstallere programmet når din computer bliver for gammel og skal udskiftes.

De programmer der følger med i pakken er:

Word 2016
Excel 2016
PowerPoint 2016
OneNote 2016
Outlook 2016
Publisher 2016
Access 2016

En af de nye features i grundpakken med Word, Excel, PowerPoint og OneNote, er at man kan arbejde online med filer og redigere i en fil samtidig på to forskellige computere. På den måde kan man øge effektiviteten og få færdiggjort et projekt hurtigere, da der ikke opstår flaskehalse med delinger af filer og mange forskellige versioner af den samme fil. Samtidig kan man nå at rette eventuelle fejl, da flere øjne ser på samme projekt samtidig.

Derudover kan man også kommunikere med hinanden via det integrerede Skype modul, så man kan argumentere for de ændringer der bliver lavet i filen.

Udover grundpakken er der selvfølgelig Outlook, som mange virksomheder altid har brugt og som mange medarbejdere føler sig tryg ved at bruge i virksomhedssammenhænge, da alle de funktioner programmet har ikke findes på samme vis i alternative mailprogrammer.

Sidst men ikke mindst er der det professionelle publikationsprogram Publisher og det mindst ligeså kendte og professionelle program Access, som bruges til at holde styr på kundekartoteket og salgskorrespondance.

Så opgrader din virksomhed med en investering i dette program, som kan spare dig og dine ansatte for mange timers spildt arbejde.

Du kan komme i gang med at installere programmet med det samme da licensen bliver sendt som elektronisk software licens. Du modtager den indenfor ca. 10 minutter.

Du bør undersøge om din computer lever op til nedenstående systemkrav for at kunne bruge hele pakken optimalt:

Systemkrav

Styresystemer understøttet: Windows 7 og Windows 8, Windows 8.1 + Windows Server 2008 og Windows Server 2012 (kan ikke installeres på Windows XP og Windows Vista), Windows 10

- Processor: 1 GHz (både 32-bit g 64-bit)

- 1 GB RAM hukommelse

- 3 GB ledig harddiskplads

- Skærmopløsning på 1366 x 768

Download Microsoft Office Professional 2019 (dansk) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
3.498

Version
2019 (dansk)

Tilføjet
26-11-2015
Kompatible systemer
Windows 7, 8, 8.1, Server 2008, Server 2012 & Windows 10

Størrelse
Mb

Licens
Demo

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
3.498
Version
2019 (dansk)
Tilføjet
26-11-2015
Kompatible systemer
Windows 7, 8, 8.1, Server 2008, Server 2012 & Windows 10
Størrelse
Mb
Licens
Demo
Opdateret
24-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
5 0 2

Afinstallering af Microsoft Office Professional

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Microsoft Office Professional fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Microsoft Office Professional, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Microsoft Office Professional være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.