Programmer » For virksomheder » Tekstbehandling

Icecream PDF Editor download

Download Icecream PDF Editor gratis her

Med Icecream PDF Editor er det muligt at oprette en PDF-fil, som man kan skrive og tegne i. Det er også muligt at åbne eksisterende PDF-filer, og derefter foretage redigeringer og justeringer, hvilket man normalt ikke kan gøre i andre skriveprogrammer.

Programmet fylder tæt på ingenting på ens computer, og de mange funktioner er nemme og lynhurtige at navigere rundt i. Normalt når man gemmer et dokument i PDF-format, så er det med henblik på, at man er færdig med at redigere i tekstarbejdet. Desværre sker det typisk, at man har overset noget, og der er derfor behov for småændringer. Det er også meget typisk, at man modtager en PDF-fil fra en kollega, et familiemedlem eller en ven, og man har ikke mulighed for at ændre og tilpasse teksten før den sendes retur. Et problem som nemt kan løses takket være Icecream PDF editor.

Massevis af funktioner

Icecream PDF Editor har en massevis af funktioner, som er aldeles brugbare når man skal arbejde med tekstbehandling. Det er som sagt muligt at tilføje og ændre i den eksisterende tekst, og man kan ligeledes tilføje ny tekst.

Dertil er det også muligt at tilføje figurer såsom firkanter, cirkler, streger, pile osv. alle disse figurer kan finjusteres i form af farve, tykkelse, størrelse og meget mere. De mange funktioner er lette at benytte sig af takket være programmets simple og velkendte design.

Ekstraværktøjer

Som udgangspunkt havde vi været ret tilfredse hvis de ovennævnte funktioner var de eneste, som programmet kom med. Men udvikleren Icecream Apps har været så venlige at tilføje ekstraværktøjer, som man umiddelbart ikke finder i lignende programmer.

Det er muligt at tilføje annotationer, som f.eks. kan være at tilføje et kommentarfelt, hvilket særligt er brugbart, hvis man er i færd med at redigere tekst. Hvis man tilføjer et kommentarfelt, så kan modtageren sagtens se og læse hvad man har skrevet, og modtageren behøver ikke at have Icecream PDF editor installeret, men kan nøjes med blot at åbne PDF-filen som normalt.

Et velkendt design

Programmets mange funktioner kan hurtigt blive uoverskuelige at finde rundt i, især hvis man i forvejen ikke har den store teknologiske erfaring. Icecream PDF Editor har dog valgt at gå den brugervenlige vej takket være programmets velkendte design.

Programmet er hovedsageligt opdelt i faner med simple og beskrivende ikoner, som gør det let at finde rundt i programmets mange muligheder. Hvis man i forvejen har erfaring med skriveprogrammer, så er Icecream PDF Editor en leg at finde rundt i.

Konklusion

De mest velkendte skriveprogrammer såsom Microsoft Word og OpenOffice har ikke mulighed for at åbne og redigere i PDF-filer, og derfor er et suppleringsprogram som Icecream PDF Editor en fremragende kompagnon. Programmet gør det let at redigere og justere i PDF-filer og det hele er let og overskueligt takket være programmets minimalistiske design. De mange funktioner er aldeles velfungerende, og ekstraværktøjer såsom tilføjelse af annotationer er prikken over i’et. Det eneste negative vi kan komme på er, at programmet på nuværende tidspunkt ikke har en dansksprogpakke, og er kun udviklet til Windows, men vi håber på, at dette ændres i nærmeste fremtid. Alt i alt får Icecream PDF Editor en varm anbefaling af os.  

Download Icecream PDF Editor 2.20 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
826

Version
2.20

Tilføjet
17-04-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
20.52 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Icecream Apps
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
826
Version
2.20
Tilføjet
17-04-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
20.52 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Icecream Apps
0 0 1

Afinstallering af Icecream PDF Editor

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Icecream PDF Editor fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Icecream PDF Editor, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Icecream PDF Editor være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.