Programmer » For virksomheder » Tekstbehandling

Google Drive (Dansk) download

Med Google Drive har du altid dine tekstdokumenter med dig på farten. Det er gratis, og kan downloades her.

Google Drive er et essentielt program til virksomheder og private. Det er helt gratis, og du får masser af lagerplads i skyen til dine dokumenter og filer. Det er universelt i den forstand, at det er tilgængeligt til alle tænkelige systemer. Windows, Mac OS, IOS, Android, Tablet og så videre er alle sammen understøttet. Du kan downloade Google Drive på denne side, eller du kan besøge dette link. Det kræver blot din e-mail.

Hvad er det så? Altså, Google Drive er kort sagt en lagerplads til hvad end du ønsker. Googles egne skriveprogrammer er også direkte tilgængeligt på Google Drives hjemmeside. Så hvis logger ind med sin e-mail kan du fra din browser begynde at skrive. Logger du ind med samme e-mail fra en anden computer, så er samme dokument klar til videreskrivning. På den måde er du altid synkroniseret, og kan fortsætte hvor du slap.

Google Drivs skriveredskaber er konkurrence dygtigt med Microsoft Office Pakken. Google har deres egen version af Excel, Word, PowerPoint, og deres versioner er lige så gode.

Du kan også altid vælge at hente dine dokumenter ned. I hvilket som helst format, selv Word formatet er understøttet.

Download Google Drive gratis her. Med Google Drive har du altid dine filer med dig på farten.

Det eneste krav for at benytte Google Drive er en e-mail. Efter at du har gjort dette, så har du altid de ønskede filer med dig. Google Drive har desuden også sine helt egne skriveprogrammer tilgængelige. De minder på mange måder om Microsofts Office Pakken, du finder Excel, Word, PowerPoint og så videre. Google Drive er tilgængeligt til alle tænkeligt systemer. Da programmet primært er browserbaseret.

Hvis du skriver et stykke tekst i Google Drive fra din bærbar, så kan du fra din stationær finde samme tekstdokument så længe at du benytter samme e-mail og selvfølgelig er logget ind. Du kan også invitere andre til at redigere og skrive, som du ønsker. I kan også oprette grupper, hvor i kan uploade og dele diverse filer og dokumenter.

Ovenstående billede illustrerer mulighederne for, at kunne synkronisere alle dine enheder gennem Google Drive.

Gratis skyplads

Som sagt, så bliver dine dokumenter primært gemt direkte i Googles sky. Med mindre at du downloader dem ned på din PC.

Fordelen ved at have dem liggende i skyen, er bl.a. at dine dokumenter altid er synkroniseret på tværs af alle dine enheder. Derudover, så fylder dokumenterne heller ingenting, da de som sagt – ikke ligger på din PC.

Du får 15 GB gratis lagerplads i skyen, og som det ses ovenstående, så er det også muligt at udvide sin plads yderligere. Vi benytter hyppigt Google Drive, og har gjort det gennem mange år, men på trods af dette, så har vi altså kun brugt 1.2 GB ud a de 15 GB. Vi tror derfor ikke, at du vil have nogle problemer med at de 15 GB ikke skulle være tilstrækkelige for dig.

Arbejd sammen samtidig

Den mest bemærkeslige funktion ved Google Drive er muligheden for samarbejde med venner, kollegaer og familie. For det første, så kan i altid gå ind og redigere i et dokument – så frem, at det er delt med hinanden. Men for at det ikke skal være løgn, så kan i altså også arbejde i samme dokument samtidig.

Hvis din kollega foretager tekstændringer, så ser du dem i realtid, og du kan derefter følge med disse tekstændringer, og se om det stemmer overens med det resultat du ønsker.

Denne funktion er ikke begrænset til skriveprogrammet Google Docs, men kan også benyttes i Sheets (lignende Microsoft Excel) og i Slides (lignende Microsoft PowerPoint).

Samarbejdsvilligt

Google Drive er desuden yderst samarbejdsvilligt med alternative skriveprogrammer. Når du har færdiggjort din tekst, så vælger du selv i hvilket format du ønsker at gemme. Du kan gemme i docx format, så hvis din kollega benytter sig af Microsoft Word, så kan de altså sagtens åbne filen. Dertil kan Sheets også åbnes i Microsoft Excel og Slides kan åbnes i Microsoft PowerPoint.

Det betyder selvfølgelig også, at du selv kan åbne de ovenstående filformater, så hvis din kollega sender den et Excel ark, så kan du godt åbne det med Sheets.  

Konklusion

Som konklusion så er Google Drive et fremragende værktøj, som helt sikkert gør gruppe og projektarbejde lettere og langt mere brugervenligt. Det er helt gratis, så der er umiddelbart ingen grund til ikke, at give det en chance. Du har dog en begrænset mængde plads, men selv efter fem års med tekstdokumenter, så er vi ikke løbet tør. Det eneste krav for at få adgang til Google Drive er en Google Account, eller konto - hvilket de fleste har, og hvis man ikke har det, så er det heldigvis gratis at oprette en.

Download Google Drive (Dansk) 1.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.370

Version
1.3

Tilføjet
11-10-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet

Størrelse
1.07 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Google
Detaljeret information
Downloads
1.370
Version
1.3
Tilføjet
11-10-2017
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet
Størrelse
1.07 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Google
5 0 4

Afinstallering af Google Drive (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Google Drive (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Google Drive (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Google Drive (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.