Programmer » For virksomheder » Tekstbehandling

Fade In Professional Screenwriting Software download

Med manuskriptprogrammet Fade In Professional Screenwriting Software kan du skrive manuskripter til film og TV-serier. Download det i en gratis prøveversion til Windows, Mac og Linux!

Drømmer du om at skrive den næste prisvindende Hollywood-film eller TV-serie? I så fald er du kommet til det rigtige sted, for vi har nemlig testet manuskriptprogrammet Fade In Professional Screenwriting Software. Inden man køber den fulde versionen af programmet, så kan man heldigvis teste programmet med prøversionen, som kan downloades helt gratis. Den fulde version koster på nuværende tidspunkt 79,95 dollars, og den kan man købe, hvis man går ind på dette link.

Hvorfor bruge et manuskriptprogram?

Hvis du først lige har besluttet dig for at dykke ned i manuskriptverdenen, så kan det måske være, at du tænker, hvorfor man ikke blot skriver manuskript i et almindeligt skriveprogram såsom Microsoft Word. Kort sagt, så det meget upraktisk, da filmmanuskripter som udgangspunkt følger en bestemt form.

Man kan læse meget mere om på Wikipedia her om, hvordan et korrekt filmmanuskript skal se ud. Eksempelvis skal man bruge Courier-skrifttypen. Det er også vigtigt, at man skriver scener, dialog, lyde og mange andre ting på den helt rigtige måde. Man skal huske på, at et filmmanuskript jo ikke er en bog. Det er en slags dokument, som instruktøren, skuespillerne og alle de andre på filmproduktionen skal bruge for at skabe filmen, som jo i sidste ende består af lyd og levende billeder. Derfor er det også vigtigt, at alle forstår dokumentet på den samme måde.

Film- og manuskriptbranchen er meget svær at komme ind i, både i Danmark og i udlandet, så hvis man vælger at gå denne vej i livet, så er det vigtigt, at man også skriver manuskripter korrekt.Sæt derfor gerne en dag eller to af til at læse nogle artikler eller se nogle YouTube-videoer om, hvordan et manuskript skal sættes op, så det ser ud på den helt rigtige måde. Så er du nemlig sikker på, at du og din historie bliver taget seriøst, når du vælger at dele manuskriptet med andre i filmbranchen.

Prøveversionen vs. den fulde versionen

Der er heldigvis ikke den store forskel på prøveversionen og den fulde version af Fade In Professional Screenwriting Software. I vores test virkede den største forskel umiddelbart til at være real-time-funktionen til samarbejde, som gør, at man kan arbejde sammen med andre mennesker om det samme manuskript. Den funktion fungerer nemlig kun i den fulde versionen.

Inde på udviklerens hjemmeside på dette link kan man læse om begrænsningerne i prøveversionen. Man vil fx opleve, at når man printer eller eksporterer sit manuskript til PDF, så vil der være et vandmærke på det færdige dokument. Desuden vil programmet efter 10 dage begynde at påminde brugeren om at købe den fulde version.

Prøveversionen fungerer altså langt hen ad vejen præcis som den fulde version, og vi kan derfor ikke anbefale nogen at købe programmet, før de har testet prøveversionen først. Det giver simpelthen ikke mening at bruge en masse penge på det, før man har fundet ud af, om programmet er noget, som man lige står og mangler.

Installation og brug af programmet

Vi har lavet en lille test af  Fade In Professional Screenwriting Software på en computer med Windows 11. Installation forløber så simpelthen, som den overhovedet kan, for man skal blot trykke på næste-knappen, medmindre man eksempelvis ønsker at installere programmet et bestemt sted på harddisken.

Når installationen er færdig, så kan man klikke på ikonet på skrivebordet for at åbne programmet. Herefter er det nemt og hurtigt at komme i gang med at skrive lige præcis den historie, som man drømmer om at se på det store lærred i biografen. Man opretter blot et nyt dokument og så er man i gang. Mere simpelt kan det næsten ikke blive.

På nuværende tidspunkt er der desværre ikke en dansk version af Fade In Professional Screenwriting Software. Derfor bliver man i stedet nødt til at bruge programmet på engelsk, men man kan selvfølgelig stadig vælge at skrive manuskripter på dansk.

Indstillinger og funktionalitet

Hvis man søger på internettet, så finder man hurtigt ud af, at der eksisterer rigtig mange forskellige programmer til manuskriptskrivning og filmproduktion. Nogle af disse er simple og indeholder relativt få funktioner, men Fade In Professional Screenwriting Software er en af de lidt mere avancerede af slagsen.

På ovenstående GIF kan man se, at der er rigeligt med funktioner og indstillinger at prøve af, hvis man har mod på at gå lidt mere i dybden med programmet. Eksempelvis er der en funktion til at skabe indekskort, hvis man foretrækker at arbejde med sin historie på denne måde. Smart! Man kan også skrive et synopsis, oprette noter, ændre karakternavne, arbejde med forskellige revisioner af det samme manuskript og meget andet.

Som nævnt højere oppe på denne side, så er det altså primært samarbejdsfunktionerne, som man går glip af, når man bruger prøveversionen. Heldigvis er det heller ikke vores vurdering, at man nødvendigvis behøver de funktioner, når man bare gerne lige vil teste programmet af og se, om det er et program, som man måske kan overveje at betale for.

Konklusion

Overordnet set, så er Fade In Professional Screenwriting Software et program, som vi helt sikkert kan anbefale til alle vores brugere, der drømmer om at skrive manuskripter til enten film eller TV-serier. I vores lille test af programmet stødte vi ikke ind i nogle problemer, og generelt virker programmet bare som et virkelig stykke poleret software. Selvom programmet er relativt simpelt at komme i gang med, så er der også virkelig mange funktioner, som man kan få glæde af, hvis man vælger at gå lidt mere i dybden med programmet og måske vælger at bruge det til en rigtig filmproduktion.

Det er også dejligt, at prøveversionen stort set kan det samme som den fulde version, så man har mulighed for at prøve stort set hele programmet, inden man vælger at bruge penge på den fulde version.

Download Fade In Professional Screenwriting Software 4.1.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
389

Version
4.1.0

Tilføjet
15-07-2022
Kompatible systemer
Windows, Mac & Linux

Størrelse
22.7 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
GCC Productions Inc.
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
389
Version
4.1.0
Tilføjet
15-07-2022
Kompatible systemer
Windows, Mac & Linux
Størrelse
22.7 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
03-11-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
GCC Productions Inc.
0 0 1

Afinstallering af Fade In Professional Screenwriting Software

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Fade In Professional Screenwriting Software fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Fade In Professional Screenwriting Software, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Fade In Professional Screenwriting Software være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.