Programmer » For virksomheder » Tekstbehandling

DocPad download

Download tekstprogrammet DocPad gratis her

Vi ved vidst alle sammen godt, hvor dyr Microsoft Office pakken er. Og den bliver ikke billigere med årene. Typisk er det eneste, vi er ude efter i pakken nemlig Word. Så hvorfor betale for alt det andet? Det er man desværre tvunget til. 

Der er dog heldigvis gratis alternativer til skriveprogrammer derude på internettet. De varierer lidt kvalitetsmæssigt, men et rigtigt solidt valg er DocPad

Mange brugbare værktøjer til tekstforfatning

DocPad minder meget om Word og Notepad på samme tid men i forskellige aspekter. Der er nemlig en hel del gode værktøjer, du kan bruge for at skabe en tekst, men også til at gøre den grammatisk korrekt og se godt ud. 

Du kan for eksempel bruge Search and Replace funktionen til at slette og erstatte en fejl, du har lavet op til flere gange. 

Der er en lommeregner indbygget i programmet, du kan bruge til at lave diverse udregninger, og der også mulighed for at downloade en spellchecker på programmet, så du har mulighed for at få styr på alle de grammatiske småfejl. 

Sidst men ikke mindst får du også mulighed for at kigge på statistikker over din tekst. Den kan vise dig, hvor mange paragraffer du har, hvor lange de er, ord, tegn og læsetid. Det er brugbart, hvis du har en bestemt målgruppe til din tekst. 

Gammelt design der får jobbet gjort

At kalde DocPad et kønt program ville være dagens løgn. Det er tydeligt, det er af en ældre dato af web development, og har nok engang set fint ud, men med den moderne tids hurtigt udviklende standarder er programmet faldet af på den. 

Det betyder dog ikke, at programmet ikke er højest brugbart, for det er det. Det har langt de fleste af de funktioner, Word kan tilbyde dig, og så koster det ikke en krone. 

Funktionerne finder du i toppen af programmet, hvor de er sorteret ind i en værktøjslinje. Her er de vist med symboler, der gør dem letgenkendelige. 

Din interface kan du desuden også i høj grad brugerdefinere ved at rykke rundt på ting, ændre størrelse etc. 

Konklusion

DocPad er et ganske udemærket alternativ til andre skriveprogrammer som Word. Med de mange brugbare funktioner får du let ved at stykke en ordentlig tekst sammen, som kan bruges i mange sammenhænge. Derfor kan det kun anbefales.

Download DocPad 24.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
626

Version
24.0

Tilføjet
19-09-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
4.30 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Gammadyne Corp.
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
626
Version
24.0
Tilføjet
19-09-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
4.30 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Gammadyne Corp.
0 0 1
100 kr

Afinstallering af DocPad

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere DocPad fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find DocPad, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle DocPad være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.